7 Thoughts on “Oopz!

 1. Het is niet echt een negatief stukje wat je erover schrijft maar als er op je werk, net als bij mij, niemand iets van je weblog af weet en je ook niet wilt dat het gebeurt dan ben je…. BUSTED!

 2. Ze lezen maar een end weg

 3. That’s the spirit!!

 4. Off topic: Omdat ik in de nachtdienst zit en toch niks te doen heb verder op het moment, heb ik je volledige web-log maar is bekeken incl. het archief.
  Nu begrijp ik waarom je vaak in de top 50 staat. Je hebt echt een leuke log, daarnaast lijk je me een lieffie, een mooie en spontane vrouw en heb je humor die me wel aanspreekt.
  Niet belangrijk verder maar wilde het effe kwijt…

  Groeten Angelo.

 5. Bar weinig van aantrekken Madd! Mijn vader en zijn vrouw weten inmiddels ook hoe ik zijn vrouw en public uitmaak voor ouwe heks. Nou is dit niks nieuws want in het echt heb ik dit ook face to face gezegd. Zolang je voor 100% achter je mening staat en wat je hier logt ook in RL ventileert, dan zou niemand je iets mogen kwaadnemen. Je leeft nog altijd in een vrij Nederland.

 6. kwaadnemen = kwalijk nemen

  (Goedemorgen B :s)

 7. Misschien is de ING niet zo blij met je maar je geeft alleen maar de feiten weer en schrijft verder niets negatiefs over de ING. Ik vind het juist wel grappig ls je dan ook ineens voor heel Nederland te vinden bent.

  Tenzij je een clausule hebt getekend waarbij je geheimhoudingsplicht en “in een kwaad daglicht stellen van je bedrijf” zijn ondertekend dan is er niets aan de hand.

  Wel mooi contrast ook: Rokershokje -> Keileweg

Roept u maar!

Post Navigation