Ook al zo lekker

Het is al weer zo’n tijd geleden dat de komkommer hier ter sprake gekomen is dat het wel weer es tijd wordt. Bij deze dus:

Komkommer in plakjes (of blokjes, tis maar wat je lekkerder vindt) snijden;
beetje suiker erbij;
beetje zout erbij;
beetje azijn en een
beetje olie.

Proeven (heel belangrijk!) en als de smaak naar je zin is even laten staan zodat het goed in kan trekken.

De hoeveelheid van alles? Da’s een beetje uitproberen, tis maar net wat je zelf het lekkerste (zoeter, zouter, zuurder) vindt.

Komkommersalade

Eventueel kun je er nog een gesnipperd uitje en/of feta doorheen doen.

7 Thoughts on “Ook al zo lekker

  1. En de volgende keer: “Breien, het opzetten van een steek”.

    Alvast een voorproefje:
    – Plaats de breinaald onder de arm, haal nu uit het bolletje garen een eind draad dat een lengte heeft die gelijk is aan 3 maal de breedte van het model dat u gaat breien (voor een trui is dit ongeveer 2 meter) Maak 1 knoop op de breinaald; dit is uw eerste steek.

    En zo werd ‘t toch nog gezellig!

  2. Tsjong, je kan zelfs al niet meer echt cynisch uit de hoek komen. :-S Toch jammer.

    Maareuh: Weet je wat jij doet? Ga gewoon lekker door met 23 keer in de week je achtergrond veranderen en foto’s van blote billen plaatsen en misschien komen er dan bij jou ook écht een keer 60 mensen je log lezen!

  3. In totaal? Of in 1 keer?

  4. @ Eamel: breien doe je met wol…naaien doe je met garen

  5. Wat jij het liefste hebt… het zou tenslotte alletwee een nieuwe ervaring voor je zijn

  6. Een rode ui in ringen erdoor en een aantal pimentkorreltjes erbij maken het nóg lekkerder

    Hoeveel toeren heeft jouw wasmachine? (Om maar een beetje in de vrouwenpraat te blijven :-P)

  7. De mijne 1400 én een uitstelknop
    (en oh ja, 6kg ipv de standaard 5kg; ideaal voor grotere gezinnen )

Roept u maar!

Post Navigation