Ook al helemaal niks mis mee

Vanavond gehoord bij Grey’s en het bleef maar in m’n hoofd zitten. Besloten te gaan speuren en heb me rot gezocht. Ik had geen idee wie de artiest was (ik dacht een vrouw was) en ook de titel kon ik niet bij elkaar verzonnen krijgen. Achteraf bleek het niet zo raar te zijn dat ik hem niet zo 1,2,3 kon vinden. Ten eerste was het geen vrouw maar een man en het nummer heet The Quest en die woorden komen voor zover ik heb kunnen horen in het hele nummer niet voor.

Toen ik hem eindelijk gevonden had bleek dat bij YouTube de link voor het insluiten van de video niet ingeschakeld was (weer wat nieuws?) maar na even puzzelen is ook dat gelukt leek dat ook gelukt te zijn. Helaas zijn ze bij YouTube slimmer dan ik ben . Uiteindelijk toch de video gevonden bij Garage TV: Bryn Christopher – The Quest.

Ik vind ‘m lekker!

 

 

 

2 Thoughts on “Ook al helemaal niks mis mee

  1. Inderdaad een mooi liedje Ik dacht ook dat het een vrouw was eerlijk gezegd :-S

    Mooie aflevering ook trouwens hè? Heb m’n ogen uit m’n hoofd gejankt op het end

  2. Eerste indruk: Amy Winehouse meets Terence Trend D’Arby…erg lekker inderdaad.

Roept u maar!

Post Navigation