Ons bin zuunig

Voor de niet rokers onder jullie: roken is een dure hobby verslaving. En, voor de fanatieke anti-rokers: dat is natuurlijk terecht want het is een rotgewoonte en ik moet er mee stoppen. Het stinkt en jullie vinden het vies en alle rokers zijn asociale hufters (dit in tegenstelling tot al die fijne, sympathieke, sociale niet-rokers die ik elke dag tegenkom ;-)). Roken bij de bushalte zou ook verboden moeten worden (wel es bij de uitlaat van een bus gestaan?) enzovoorts enzovoorts.
Zo: dat commentaar is vast gegeven ;-).

Dus: roken is een dure aangelegenheid. Onlangs zijn de pakjes met 19 stuks weer € 0,50 in prijs verhoogd wat maakt dat een pakje nu € 4,50, of zoals in mijn geval (ik rook 100’s )€ 4,60 kost. Nou kan ik soms een verschrikkelijke centenneuker zijn dus wanneer ik nog ergens pakjes met de oude prijs (€ 4,10) tegen het lijf loop neem ik gelijk een slof mee.

Vorige week bij het kruidvat hier bleken ze nog pakjes van € 4,10 te hebben dus ik vroeg om een slof. Die moest ze van achteren pakken (klinkt ranzig, is het niet). Toen ze terugkwam met de slof zei ze dat deze zelfs nog goedkoper waren, het was nog een slof van € 4,00. Dat was toch ff snel € 6,00 “bespaard”.

Omdat ik er vandaag toch weer was vroeg ik of ze nog pakjes voor € 4,10 had, ze moest even kijken en zelfs nog een keer kijken. Nou, zei ze, deze zijn zelfs nog € 3,80!

Voor mij lekker, daar niet van, maar volgens mij moeten ze daar toch een beetje beter gaan spiegelen.
sigaretten

2 Thoughts on “Ons bin zuunig

  1. Euh, ik als één van je sympathieke niet-roker maar wel met je begaan, worden ze net als wijn beter als ze ouder(en dus goedkoper) zijn of worden ze “meliger” en dus slechter?? Want in dat geval doet het K-Vat alleen maar aan klantenbinding voor meer en andere producten. ‘-))

  2. Sowieso is alles beter dan die zooi die Ramon me aangesmeerd heeft maar daarbuiten: als ze te oud worden worden ze droog en dus scherp maar deez zijn zowaar nog prima (as in niet melig)

Roept u maar!

Post Navigation