Onmogelijke keuzes

Vraagtekens

Het lijkt nog zo ver weg, de decembermaand maar dat is het natuurlijk helemaal niet. Volgende week om deze tijd is het gewoon 3 december, 2 dagen voor Sinterklaas, 22 dagen voor de kerst, 23 dagen voor het begin van de Top 2000, 28 dagen voor oudjaar (en nog even doortellen in het 2010: 29 dagen voor nieuwjaar en 41 dagen voor mijn verjaardag ;-)).

Ik weet niet wat ik het leukste vind aan december, alle dagen hebben wel wat. Sint leuk voor/met Demi,NA de Sint de lichtjes overal buiten, de kerstboom en versieringen, gezellige dagen met kerst (familie), feest met oud & nieuw(vrienden) en vooral niet te vergeten vanaf 2e kerstdag 00.00u de Top 2000. Straks zitten we weer met de nieuwe lijst voor onze neus en staat de hele dag radio 2 aan. Genieten van de goeie muziek, herinneringen, oh ja!-momenten, intro-quiz en discussie of dat ene nummer wel of niet terecht in de Top 2000 staat. Zoals altijd weer de ergernis over een Christina Aquilera of een Juanes die er in staat en wat verboden zou moeten worden (Persoonlijk ben ik van mening dat een nummer minstens 5 jaar oud moet zijn voor het uberhaupt recht heeft op een plek in de Lijst, dat zou een heleboel bagger schelen… maar naar mijn mening wordt helaas niet gevraagd ;-))

Hoe dan ook: met de Top 2000 ben ik nu "ff" bezig. Mijn lijstje met favoriete nummers invullen en dat is een onmogelijke opgaaf. Ik ben pas bij de "E" en zit al aan de maximale 15. Dat wordt dus nog heel wat keren wisselen en schrappen :-S

Roept u maar!

Post Navigation