Onder – Boven – Boven – Onder…

Vanavond Lenette van Dongen gekeken. Lenette is 50 geworden en gaf aan de dames de volgende tip mee: "Dames, op onze leeftijd -> nooit onderop". En terwijl ze dat zegt denk ik "Huh? Nooit onderop? Nooit Onderop??! Juist wel onderop!"

Als je bovenop ligt begint de zwaartekracht aan alle lellen van je lijf te trekken. Die buik die best nog aardig lijkt zolang je rechtop staat of op je rug ligt lijkt helemaal nergens meer op wanneer je over iemand heen hangt. Tis net alsof al je ingewanden naar die ene plek in het midden van je buik rollen en zich daar als 1 grote homp vlees naar buiten storten. En dan te bedenken dat ik mijn buik een jaar of 5 geleden al niet strak genoeg meer vond :-S. (wederom heeft Baz gelijk:  "But trust me, in 20 years you’ll look back at photos of yourself and recall in a way you can’t grasp now how much possibility lay before you and how fabulous you really looked")

En dan je gezicht. Wel es gedaan? Een spiegel op de grond leggen en daar met je hoofd boven gaan hangen? Ik kan het je niet aanraden, sex zal daarna nooit meer hetzelfde zijn. Iedere keer wanneer je over iemand heen hangt voel je je wangen over je ogen heenzakken en je onderkin zich om je kaaklijn heenkrullen. Borsten worden er in mijn geval ook niet beter op. Tenzij ik m'n armen heel ver uit elkaar zet. Dan lijkt het nog wel wat.

Nou ja, tis lastig uit te leggen. Doe het maar gewoon es een keer. Ik heb dit gesprek namelijk al eens eerder gehad, op een feestje bij Roulette. Toen kon ik het ook met woorden alleen niet uitleggen en dus heb ik het (gewoon met kleding aan, zo erg ben ik nou ook weer niet wanneer ik wat gedronken heb ;-)) maar laten zien.

OnderSteBoven

Ik denk dat arme Werner nu nog niet over de schok heen is ;-).

Maar goed, toen ging Lenette uitleggen waarom niet onder. De redenatie erachter was dat je borsten dan van je lijf rollen en je je tepels ergens onder je rug terugvind. Toen ik zo es naar haar keek en er nog eens over nadacht klonkt dat plausibel. Maar goed, ik ben ten eerste nog geen 50 en ten tweede hebben mijn borsten niet het formaat van de hare. Weer heeft een kleine cup zo z'n voordelen, de mijne zullen nooit langs m'n zij naar m'n rug kunnen rollen

7 Thoughts on “Onder – Boven – Boven – Onder…

 1. WHAAAAAAAA, it’s all coming back to me now… Overigens veel te lang geleden dat je over me heen hing, euhm… dat je in de studio was!

 2. Wat ben je toch weer zo gek als een deur

 3. Ik ben het zoooooooooooooooo met JOU eens

 4. Hahahahahaahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahhahahahah ‘arme’ Werner…..laat zich toch overal voor lenen….blijft een top avond

 5. Ik heb Lenette gemist. Jammer, sluit mooi aan bij mijn eigen log. Daar had ik dit probleem overigens nog niet besproken.:) Maar bednkt he?…Nu kan ik vast nooit meer onbevangen bovenop, heb tenslotte nog geen cup C, dus die spiegeltest laat ik maar achterwege.

 6. @Richard

  Werner liet zich niet lenen…Werner liet zich dwingen

 7. @Werner: helemaal mee eens en die zin had er eigenlijk nog bijgemoeten: “tis wel weer es tijd voor zo’n feestje :-))

  @han: Ik heb zo m’n momenten

  @Xan Natuurlijk ben jij het met mij eens

  @Rob: ik heb m niet horen klagen hoor

  @Zij: leuk stukje trouwens!

  @Carmen: heeeele zachte dwang dan hoor!

Roept u maar!

Post Navigation