Ole ole-ole oleeee :-)

Dat ik een liefhebber van het nederlands elftal ben is inmiddels wel bekend en (in ieder geval bij de mensen die mij kennen) dat ik geen verstand van voetbal heb ook.
Die buitenspelregel zal ik wel nooit begrijpen (iets over als de bal geschoten wordt mag de aanvaller niet achter euh… nou ja, ergens achter staan) en om eerlijk te zijn: het interesseert me ook geen reet. Oranje is gewoon leuk en gezellig om naar te kijken en ik ben wanneer het over het nederlands elftal gaat gewoon zo chauvinistisch als de pest. Daarnaast maakt het een heel scala aan emotie’s bij me los. Ik vind het schitterend om te zien hoe een land uit z’n dak kan gaan wanneer oranje een prachtige wedstrijd speelt (of een waardeloze wedstrijd speelt maar toch wint ;-)), nog veel leuker wanneer we met een stel vrienden een wedstrijd kijken en na het scoren van een doelpunt volwassen mensen elkaar in de armen vliegen en glunderen als kleine kinderen ;-), ik kan woest worden wanneer "onze jongens" benadeeld worden en heb er zwaar de pest over in wanneer ze verliezen.

En geef toe, je moet wel een verschrikkelijke azijnpisser zijn wil je dit niet mooi vinden:

Maar goed, ik  ga er weer een heel verhaal van maken en daar ging het allemaal ff niet om nu. Wat ik kwijt wilde is -> Hoe dan ook: wel of geen verstand van voetbal, als er een poule is ben ik de lulligste niet en doe ik gewoon met de kenners (de "kenners" zijn in dit geval Danny, Dylan en hun vader) mee. En alhoewel je spelletjes naar mijn mening voor de lol en gezelligheid speelt en niet om te winnen is het natuurlijk toch wel heel erg leuk als je (op dit moment) meer punten hebt dan de kenners

OleOleOleOlee :-)

4 Thoughts on “Ole ole-ole oleeee :-)

  1. joh..wat goed! Ben trots op je
    En je bent nu ook over zie ik.

  2. Test even of mijn avvi nu bij reactie komt…#grasduint door nwe webb-log omgeving

  3. Allemaal photoshop…

  4. @tante neel: haha, jij wist het eerder dan ik, ik zie het nu net pas. Dat wordt vanavond puzzelen denk ik…

Roept u maar!

Post Navigation