:-O

Gaap, geeuw, gaap.
Totaal geen inspiratie vandaag. Vannacht niet 1 van mijn beste nachten gehad, kon niet slapen. Ik heb dus weer es de zon zien opkomen.
Hoe dat (de slapeloosheid dus… niet de zonsopgang ;-)) komt weet ik -> Het heeft iets te maken met mijn leven wat sneller wil gaan dan ik kan bijhouden.
Alhoewel, nu ik er nog eens over nadenk, ik kan het wel bijhouden alleen wil het leven meerdere kanten tegelijk op en alhoewel ik wel eens beschuldigd ben van schizofrenie wil het me toch maar niet lukken om mezelf op te splitsen in meerdere personen die allemaal een eigen kant op kunnen gaan. Daar is dus je oorzaak. Nu de oplossing nog.

Ergens onderweg ben ik de tel kwijtgeraakt hoeveel keer ik naar bed ben gegaan en er weer uitgekomen ben. Uiteindelijk heb ik ‘t opgegeven dus de pc maar aan en een bak T gezet.
Met dank aan alle bloggers op o.a. web-log.nl -> jullie hebben me aardig de nacht doorgeholpen :-).

Het plan was om vandaag es een goed begin te maken hier maar ik vrees dat ik dat toch nog even zal moeten uitstellen tot de mist & drilboren uit mijn hoofd zijn verdwenen! Met een beetje mazzel lukt dat wel in de loop van de dag en anders is er ook geen vrouw overboord. Morgenochtend gaat de zon ook weer op… ik hoop alleen dat ik t dan niet bewust meemaak… ik zie m wel om een uur of half 9 )

Roept u maar!

Post Navigation