Nu even niet!

Dylan is Thuis!

Voor degenen die zich afvragen wat daar nou zo bijzonder aan is: Dylan woont sinds het begin van de zomervakantie niet meer hier bij ons maar bij zijn vader.
Ik heb daar een heleboel gevoelens over maar die zijn op dit moment nog te sterk om er iets over te kunnen schrijven…

In al zijn wijsheid heeft Dylan’s vader besloten dat hij 1,5 dag bij mij mag doorbrengen. Ik weet het: ik klink nu als een wraakzuchtige ex-vrouw maar als je het hele verhaal kent zou je me waarschijnlijk wel begrijpen. Het is ook niet dat ik het helemaal oneens ben met hem, alleen de manier waarop hij dingen doet en met o.a. mij omgaat is iets waar ik niet vrolijk van wordt.

De komende 1,5 dag ga ik met Dylan doorbrengen, tenzij hij iets beters te doen heeft (wat ook regelmatig zal gebeuren aangezien hij zijn vriendjes hier uit de buurt ook erg mist!) of op bed ligt.

Schrijven jullie maar lekker door… dan heb ik weer wat te doen als hij weer terug naar zijn vader is!

7 Thoughts on “Nu even niet!

 1. -In al zijn wijsheid heeft Dylan’s vader besloten dat hij 1,5 dag bij mij mag doorbrengen-

  Tsss…

  Zoals de Italianen zeggen: De wereld kan veranderen, mensen kunnen veranderen, ma la mamma rimane semper la mamma…Uiteraard geldt dit helaas niet in alle gevallen (zie voorbeeld Meisje van Nulde), maar gelukkig in de meeste gevallen wel!

  Geniet van Dylan!

 2. Welkom ‘thuis’ Dylan.
  Groet van Rob en Coen

 3. > Weer iets nieuws: weblog van de week… Geef je mening over de weblog van deze week op http://www.weblogvandeweek.web-log.nl

 4. Moeilijke situatie. Veel plezier de komende 1,5 dag.

 5. Jee wat een rotsituatie… In ieder geval veel plezier die anderhalve dag!

Roept u maar!

Post Navigation