No Go.

En, zoals te verwachten was ben ik niet in Amsterdam geweest.  De belangrijkste reden is dat mijn jongste is het zat om ergens naar toe te moeten. Ze wil niet naar de speeltuin en kinderboerderij, niet naar de ballenbak, niet naar het Dolfinarium en al helemaaaaal niet dansen in Amsterdam. Ze wil "gewoon lekker thuis zijn mama, met jou en spelen met Lotte en Vera en Stef".

Nou ja.. en als ze dat zegt dan is de keuze snel gemaakt natuurlijk.

Ik heb er verder nog niet veel over gehoord/gelezen behalve hetgeen er op Hyves stond. Schijnbaar is het een "ten onder gaan aan je eigen succes" actie geworden. Ze waren al van de oorspronkelijke locatie afgeweken en de uiteindelijke locatie zou geheim gehouden worden om te voorkomen dat er teveel kijkers zouden zijn waardoor het natuurlijk niet echt werkt.

Helaas schijnt dat weer op nu.nl en teletekst terecht gekomen te zijn en naar wat ik ervan heb gezien: inderdaad teveel toeschouwers waardoor het geheel niet echt uit de verf komt en het verrassingseffect is weg. Uiteindelijk schijnt het op de Dam wel leuk geweest te zijn maar daarvan heb ik nog geen beeld gezien.

Gemiste kans dus maar volgende keer beter (en in Rotterdam ;-))

2 Thoughts on “No Go.

  1. Gelijk maar in je agenda zetten dan: zondagochtend 25 Oktober 02.30 uur Thrill the world flashmob in…….Rotterdam !!

  2. Euhmmm… 02.30u. Hmm… gaat lastig worden geloof ik :-S

Roept u maar!

Post Navigation