Niets is wat het lijkt

Die borsten, dat weten jullie al, die waren geen succes (vraag me af waar ze gebleven zijn trouwens). Vullen, wegzuigen en optrekken is misschien inmiddels wel nodig maar nooit gedaan en de extensions die ik ooit in mijn haar had waren van zo’n korte duur en zo "rotterdam-zuid-tokkie-lelijk" dat ze zelfs nooit mijn blog gehaald hebben.
Kunstwimpers heb ik 1 x met uitgaan geprobeerd maar halverwege de avond liet er 1 los en de rest van de avond heb ik met een jeukend oog rondgelopen. Die zijn dus ook in de vuilnisbak terechtgekomen.

Gisteren ben ik begonnen mijn acryl-nagels eraf te halen (het enige van al die fake dingen die ik helemaal niet nodig heb maar ik was het french-manicuren zo zat en dit was lekker makkelijk). Kortom: ik ben er klaar mee al die "onzin".

En dan nog een mededeling voor al die – mij onbekende- heren die op hyves ineens vriendjes met me willen worden: de foto die u ziet is inmiddels een jaar of 6 oud. En mensen worden er na hun 35e nou eenmaal niet mooier op.  U bent gewaarschuwd!

Roept u maar!

Post Navigation