Niet vergeten!

Ik zei nog tegen mezelf: "Niet vergeten m’n pas eruit te halen voor ik het pakje weggooi. Niet vergeten m’n pas eruit te halen voor ik het pakje weggooi. Niet vergeten m’n pas eruit te halen voor ik het pakje weggooi. Niet vergeten m’n pas eruit te halen voor ik het pakje weggooi. Niet vergeten m’n pas eruit te halen voor ik het pakje weggooi. Niet vergeten m’n pas eruit te halen voor ik het pakje weggooi. Niet vergeten m’n pas eruit te halen voor ik het pakje weggooi."

TochVergeten

En natuuuurlijk ben ik vergeten m’n pas eruit te halen voor ik het pakje weggooide…. (en heb ik er gelukkig toch nog op tijd weer aan gedacht).

3 Thoughts on “Niet vergeten!

  1. Zeg dames, willen jullie ff kappen met steeds maar herhalen dat jullie vakantie al begonnen is????! Ik ben nl. nog steeds aan het werken en heb morgen nog een hele dag! &*%$@#@SMUCK!*%$#$

  2. Gna!

    Werk ze

  3. euj…ik zat tot 22:00 ook nog druk te werken hoor

Roept u maar!

Post Navigation