Niet-log dag

Beetje niet-log dag vandaag en met een niet log-dag bedoel ik dan dat ik eigenlijk niks bijzonders te melden heb.

Woensdag dus Dylan thuis, buiten het feit dat het altijd een genot is om hem bij me te hebben levert het ook altijd de nodige “ruzies” op, hij is redelijk aan het uitproberen of ik wel van hem hou en tot hoe ver hij kan gaan voor ik stop met houden van.
Wat hij alleen (nog) niet doorheeft is dat ik nooit zal stoppen met houden van. Al is hij inmiddels niet meer de jongste in huis, toch zal hij altijd mijn baby blijven, dat is hij tenslotte ook 10 jaar geweest.

In ieder geval, hij was dus thuis, we zijn ff over het dorp geweest waar hij natuurlijk weer een pc-spelletje uit mijn zak heeft weten te kloppen (fijn dat de boekjes van de speelgoedwinkels weer in de bus gevallen zijn

Hij mocht kiezen wat we zouden eten en dan eten we standaard patat dus t was makkelijk koken vanavond :-))
Marc kwam hem om half 8 oppikken en dat was weer een dag voorbij.

Verder op het dorp gelijk een nieuwe netwerkkaart voor Danny meegenomen zodat hij nu weer op zijn eigen kamer kan internetten!!!!!!
Eindelijk geen Eminem en 50ct die door mijn huiskamer heendreunen…. Nadeel alleen is dat ik hem waarschijnlijk weer een stuk minder hier beneden zal zien want hij heeft mijn pc tenslotte niet meer nodig :-(.

Zoals ik zei.. een niet-log dag dus.. Voordeel is dat ik nu op mijn gemakkie een rondje loglezen kan doen!

PS: t wordt tijd voor een nieuwe uitdaging, hier kan ik niet aan meedoen ;-P

5 Thoughts on “Niet-log dag

  1. humf. op niet-log-dag gewoon veel sippe liedjes luisteren..

  2. speciaal voor jou weer liedje op site gezet.

  3. Flink log hoor !
    voor een niet-log dag…

  4. Kweet t… en t ergste is nu ik hier zo zit was er ineens weer iets wat ik me afvroeg dus zal ik zo weer “moeten” loggen …

  5. @ Peet: deze kende ik wel hoor ;-))
    en tnxxx!

Roept u maar!

Post Navigation