Nee!

Nou ben ik natuurlijk geen dokter maar als ik mezelf zo eens bekijk lijkt het erop dat ik sinds gisteren (en zo extreem heet/zonnig was het niet) ineens last heb van zonne-allergie (bultjes / jeuk).

En ja ik weet het: er zijn veel ergere dingen maar als we die dan even buiten beschouwing laten kan ik toch wel zeggen dat ik (die het vrijwel altijd koud heeft en van weinig dingen meer kan genieten dan van het zonnetje op m’n lijf) daar toch wel heel stevig van baal!

7 Thoughts on “Nee!

 1. Je weet zeker dat ’t geen fondant-allergie is?

 2. http://www.drogisterij.net/Urtizon_complex_korrels/P/4453561

  Superspul tegen zonne-allergie.
  Wel onder je tong laten smelten en niet doorslikken, -zoals ik de eerste keer deed-.

  Werkt écht! Tenminste bij mij en mijn kleindochter in ieder geval wel…

 3. Oh ja, en gewoon bij iedere drogist te koop.

 4. @eamel: niks is zeker…

  @Cat: Tnx! Ga ik zeker uitproberen

 5. Niet toevallig Nivea-zonnebrandmiddel? Zorgt bij mij voor extreme reactie. Sinds ik ben overgestapt op – helaas dure – varianten zonder parfum etc. nergens meer last van gehad.

 6. @Sekreet: nope, helemaal geen zonnebrand zelfs. Is van afgelopen dinsdag en zo heet was het toen niet (dacht ik ;-))

 7. He bah Maddie, ’t is nu echt de tijd (nou ja, als de zon schijnt tenminste) voor de eerste zonne-allergie. In mei / juni moet ik altijd extra goed uitkijken, anders staan mijn handen en vingers helemaal vol.

  Tabletjes of creme van Urtizon werkten bij mij niet, ik heb UV-creme en hormoonzalf via de huisarts. Werkt ook niet echt top, maar ik blijf smeren…

Roept u maar!

Post Navigation