Nee….niet zooo oud

Demi

Had ik al verteld dat ik in geen 100 5 jaar meer alleen onder de douche heb gestaan? Nee?? Nou bij deze dus: ik heb in geen pak ‘m beet 5 jaar alleen onder de douche gestaan (1 of 2 uitzonderingen daargelaten). 
Zeg ik tegen Demi dat ik even ga douchen dan is het standaard antwoord: "Ik ga mee". Zeg ik niets (omdat ik zo graag een keer zelf onder de douche wil staan in plaats van kou te staan kleumen naast de waterstraal) dan lukt me dat hoogstens 2 minuten. Ergens binnen die twee minuten hoor ik die kleine voetjes al de trap opklimmen, dan is het even stil (mevrouw kleedt zich uit) en het eerstvolgende wat ik hoor is een giechel en voila: ik sta weer naast het water en mevrouw eronder!

Dit heeft verder overigens niet echt iets te maken met hetgeen ik vertellen wou maar mocht ik het ooit vergeten zijn dan is het toch leuk om terug te lezen wanneer zij 25 is en ik het allang vergeten ben ;-).

Hoe dan ook: Vanavond stonden we dus weer samen onder de douche, ze kroop tegen me aan en toen bedacht ze schijnbaar dat ze wilde weten hoe groot ze nou eigenlijk was.

"Mam, ik ga tegen jou aanstaan en dan moet jij je hand op mijn hoofd doen"
"Dat is goed… en dan???"
"Dan weet ik hoe groot ik ben"

Zo gezegd zo gedaan. Zij ging staan en ik legde mijn hand neer. Die hand was overigens alleen voor de vorm, ze kwam namelijk precies tot onder mijn borst (met zwaartekracht mee ;-)) dus het was makkelijk onthouden maar goed, daar stond ik: met mijn hand onder mijn borst.

"Kijk, ik ben al bijna net zo groot als jij mam!"
"Ja, dat ben je zeker, je wordt al een hele grote meid"
"En als ik 11 ben mam, dan ben ik net zo groot als jij"
"Euh… ja misschien wel"
"Ja, dan ben ik net zo groot….. maar niet zo oud!"
" :-S "

Echt, de complimenten worden steeds beter

2 Thoughts on “Nee….niet zooo oud

  1. maxime wordt dinsdag 12 , maar sta ook zelden alleen onder de douche, het gaat dus nog wel even duren

  2. En bedankt!

Roept u maar!

Post Navigation