Nee… echt niet!

Aan alle heren die in Rotterdam zijn, op zoek naar de welbekende afwerkplaats op de Keileweg… maar die de weg niet weten en dan in de buurt van CS menen die afwerkplaats gevonden te hebben: Nee, Madd heeft geen bijbaantje als “Koningin van de Nacht”, ik ben niet te “huur”, noch verleen ik hand- en spandiensten.

Madd staat daar alleen maar een sigaretje te roken, want het ING-personeel wordt met ingang van 1 januari a.s. verbannen naar onze eigen afwerkplaats, buiten het gebouw : – (

13 Thoughts on “Nee… echt niet!

 1. Ik vind het ook raar hoor die anti rook campagne !

 2. Hm.. dat geeft ‘roken’ opeens een heel andere betekenis…

  Zullen we ff roken?

 3. Belachelijk hoor dus binnekaders is geen ruimte tecreeeren voor eigen personeel ??
  Nouja wel handig als je iemand even wilt spreken
  Als jij zo en zo laat daar bent ben ik erook ?

 4. Gelukkig zit er wel een dakkie op..

 5. Nee, echt niet…..???
  Waar rook is is vuur zeggen ze.

 6. Dat zie je verkeerd… die rook die je ziet komt van de rokende puinhopen van mijn liefdesleven ;-P

 7. Ik dacht dat rookplekken binnen de muren van de werkplek/kantoor gecreeerd zouden worden… Maar we gaan echt het amerikaanse idee van “smokers alley” copieren… Zie ook een hele nieuwe werktak ontstaan…mobiele koffietentjes die alle “afwerkplaatsen” lang rijdt.

 8. LOL @ Neel,
  En Madd ik zal in vervolg beter opletten

 9. Madd..heb je het bushokje buiten bij ‘mijn’ BN/DeStem gezien op mijn Log..?

 10. Nope… nog niet.

  Ik kom ff kijken…

  (btw: het is trwns bij ons geen afwerkplaats geworden uiteindelijk, we zijn verbannen naar een hokje in de parkeergarage met bijzonder weinig ventilatie)

 11. Kun je ff de url geven?!

 12. Je staat in ieder geval wel droog! Vergeet je niet om je jas aan te trekken?

 13. Pingback: Oopz! | Moe-Moe

Roept u maar!

Post Navigation