Nedstat

Zo. Bij mijn pa en ma gegeten, Danny en Demi nog even “lollig” geweest samen

(een pyamabroek op je hoofd schijnt erg grappig te zijn ) en nu (nu is een beetje relatief trouwens, toen ik net de 1e paar zinnen van deze post had geschreven werd er aan de deur geklopt dus inmiddels zijn we weer een paar uur verder)2 kids boven, 1 op bed en 1 op zijn kamer. Beestenboel is gevoederd, huis is na mijn stemming van de afgelopen dagen een puinhoop maar ik kan me er vanavond eerlijk gezegd niet druk meer over maken.

Dus maar ff bij Nedstat kijken… wie weet staat er wel iets interessants tussen.
En ja: zowaar wel. Mocht je mij ooit willen vinden moet je gewoon ff zoeken op foto grote clitoris.
Ik weet niet of ik daar wel blij mee ben.. schijnbaar kom je alleen maar bij mij terecht als je zoekt op natte trutten en clitorissen… en ik maar denken dat ik zo’n keurig log had ;-(.

Wat ik wel leuk vond is deze hier kun je zien waar het mp3 stokje vandaangekomen en/of heengegaan is.

PS: Terwijl HUEY gezellig bij mij op visite was kreeg ik van zijn vrouw (a.k.a. Mevrouw Spongebob ) een mailtje met onderstaande mededeling erin.
Ik vond t wel grappig!

Het onderstaande moet je ‘s lezen, ‘t is echt heel maf maar er zit een kern van waarheid in.
Als je het voor een tweede keer leest dan heb je al helemaal geen moeite meer.

Vlgones een oznrdeeok op een Eglnese uvinretsiet mkaat het neit uit in wlkee vloogdre de ltteers in een wrood saatn, het einge wat blegnaijrk is is dat de eretse en de ltaatse ltteer op de jiutse patals saatn. De rset van de ltteers mgoen wllikueirg gpletaast wdoren en je knut vrelvogens gwoeon lzeen wat er saatt. Dit kmot odmat we neit ekle ltteer op zcih lzeen maar het wrood als gheeel.

5 Thoughts on “Nedstat

 1. Pfff, gelukkig, je lééft nog!!

 2. Ik heb ff Las Ketchup op repeat gezet ;-))

 3. nou, omdat ik in goede bui ben, zal ik mezelf ook maar in dat leed storten, gewoon om je te steunen…hoewel, ik heb er werkelijk leuke herinneringen aan…ze draaiden die in Tunesie veel…:-)

 4. Ik ook… hoewel t een bijzonder irritant deuntje is om in je hoofd te hebben word ik er wel altijd vrolijk van. Daarnaast heb ik regelmatig met Dylan dat dansje staan te doen, wat er niet uitzag maar we hadden wel dikke lol samen!

 5. Mijn zoekwoorden zijn een stuk minder spannend:

  Met welke zoekwoorden
  1. catootje.web-log.nl 1
  Totaal 1

  damn, i’m boring

Roept u maar!

Post Navigation