Nadenken mag!

Goed, mijn Sinterklaas-intocht verhaal hoef ik (godzijdank want dan word ik weer kwaad) niet meer te doen gelukkig, mijn ervaringen zijn ongeveer gelijk aan die van tante neel (en nee: ik was niet in Almere). Mensen Volwassenen zijn gewoon niet leuk en meer ga ik er niet over zeggen!

Dus dan maar een andere ergernis. Heb ik een kortingsbon, denk ik er zowaar een keer aan de kassabon te bewaren en de bon in te vullen en dan krijg je dit:

Ik snap dat zo’n kortingsbonnetje ontwerpen niet het meest spannende werk is maar crisis, je mag wel een beetje nadenken als je dat dan toch doen moet. Waarom in godesnaam een hele regel voor alleen het huisnummer en dan de postcode én woonplaats op 1 regel?? We wonen tenslotte niet allemaal in OP (foei Madd! ;-)) Urk.

0.34u
*Ik hoor net dat je ook nog in (op :-D???) Ee wonen kan… nog bieders voor nog kortere plaatsnamen? (Of langer dan Oud-Beijerland? ;-))

9 Thoughts on “Nadenken mag!

 1. OP Urk Madd, OP.;-)

 2. Dat zijn de ergste: die lui die alleen maar reageren wanneer ze ook wat te zeuren hebben Maar tis goed hoor.. ik doe wel weer een aanpassing ;-))

 3. Gasselterboerveenschemond…
  vredescongres
  verslechteren
  gerenoveerd
  voorgerecht

 4. Hahaha, Gasselterboerveenschemond heb je opgezocht en dat andere…. dat andere is een afwijking

 5. Madd, er staat een schuine streep; je kan dus of het ene of het andere invullen. Wat het kortste is. (net zoals bij Bank/giro nummer wat je wel al zelf gedaan had)
  En is Nieuw-Beijerland al niet langer dan Oud-Beijerland ?

 6. @Xan: Zou kunnen maar ik geloof niet dat het zo bedoeld is (misschien moeten we Procter even mailen ;-)). Normaal gesproken willen ze dan nl huisnr en pc weten, niet huisnr en woonplaats.

  En zelfs dan is het nog steeds logischer adres en nr samen 1 regel te geven en pc/woonplaats apart. Er zijn niet veel mensen bij mijn weten die een huisnr van 6 karakters hebben dus heb je daar altijd meer ruimte voor nodig.

  Dat van Obld was maar een geintje, het barst vd plaatsnamen die langer zijn (en vd mensen die een kleiner handschrift hebben dan ik ;-))

 7. je zal maar in de Haaldersbroekerdwarsstraat (Zaandam) wonen

 8. Ok ok ok… er zijn altijd nog mensen slechter af dan ik

 9. Dit kan er vast en zeker niet op dan is zelfs 1 regel te weinig. Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch
  http://nl.wikipedia.org/wiki/Llanfairpwllgwyngyllgogerychwyrndrobwllllantysiliogogogoch

Roept u maar!

Post Navigation