Murder on the dancefloor…

Ik ben weer heel erg slecht in het bijhouden van m’n log de laatste tijd geen speciale reden voor, hoogstens dat ik vroeger bij alles wat er gebeurde dacht “dat moet op m’n log” en nu heb ik meer zoiets van “‘zo interessant is dat nou ook weer niet”. 
Dat dus en ik ben gewoon te belabberd … :-). Maar goed het is weer es tijd voor een praatje en een plaatje.

Afgelopen zaterdag was het weer Deja-Vu in de Kuip. Een feestje wat zo onderhand een traditie begint te worden voor ons (alhoewel er natuurlijk altijd mensen zijn die maaaanden gillen dat ze weer meegaan en dan toch op het laatste moment afhaken. Hè Jo?! ;-)). Deze keer waren we met z’n 6-en: Mrs Sponge, Huey (de enige echte die-hard! ;-)), Danny, Steven (uit de tijd dat ik ‘m niet mocht aka “Spack” :-P), Kimberley (het meisje wat hier ook mee stond te zingen) en natuurlijk ondergetekende.

Nou moet ik eigenlijk beginnen met mijn excuses aan Huey aan te bieden, we hadden beloofd dat we deze keer met de taxi zouden gaan zodat hij ook eindelijk eens een borrel zou kunnen drinken en die belofte zijn we niet nagekomen… Sorry Huey! Aan de andere kant: het was al zo’n zware dag voor je geweest en met een hoop drank erin had je helemaaaaal niet meer op je benen kunnen staan ;-)) Volgende keer… Beloofd!

3 uur later:

Pfffffffffffffffff………….. Ik heb er gewoon echt geen zin in. Daarnaast kreeg ik net al van Mrs Sponge te horen dat de praatjes haar geen bal interesseren maar dat ze gewoon de foto’s wil zien! Dus bij deze. De foto’s. Veel foto’s. En de mededeling dat het erg leuk was, erg gezellig, dat Mrs Sponge de volgende keer maar weer mee moet, dat ik vol verbazing heb staan kijken naar een meisje van een jaar of 19 wat zich geen houding wist te geven tussen al die (haar woorden ;-)) “oude mensen”, dat ik het knap vind dat Huey het volgehouden heeft (was ‘s-morgens om 5 uur geland op schiphol na een verblijf van 1,5 week in Amerika), dat het een aparte gewaarwording was om voor het eerst in misschien wel 20 jaar weer met Mrs Sponge op een dansvloer te staan en vooral dat ik nooit… nooit…NOOIT meer met een vreemde man ga dansen!

2 Thoughts on “Murder on the dancefloor…

  1. Dat benne mooie plaetjes !
    Zelfs je vriend staat er op

  2. Af en toe lees ik die dromedaris log om even te lachen. Staat in mijn favorieten. Ik zet deze er nu ook bij. Hahahaha, nog nummers uitgewisseld?

Roept u maar!

Post Navigation