Moraal van dit verhaal……

Van de week kwam door een opmerking in één van de gesprekken ter sprake dat vrouwen een geheugen als een olifant hebben. Wat natuurlijk door mij beaamd werd. Ik onthou altijd alles.

Nou klopt dat op zich ook wel… alleen (is nu gebleken) denk ik niet altijd overal aan. Van de week had ik het met mijn (bij sommige van de dames wel bekende omdat ik er wel es wat over gepost heb) ex-teamleider over mijn log. Dat ie het maar es moest lezen omdat er volgens mij vast wel wat in zou staan wat hij wel leuk zou vinden. En dat heeft hij dus van de week gedaan. Leuk vond ie het, zei hij. Gelachen heeft hij. Dat was op zich dan wel weer leuk om te horen maar daarna begin hij te raaskallen.

Dacht ik.

Hij had het over aanstekers en ik had geen benul wat hij nou toch bedoelde. Aangezien ik een olifantengeheugen heb weet ik zeker dat ik nooit over een aansteker gepost heb… en het is wel es ter sprake gekomen in de comments van een post maar dat ging over iets heel anders wat erg lang geleden gebeurd is en waar hij helemaal niks mee te maken had. Om een lang verhaal kort te maken: natuurlijk moest ik weten waar hij het over had dus mezelf voorgenomen om de post es na te lezen waar hij het over had. Verder niet meer aan gedacht, tot een minuut of 5 (nou ja: da’s inmiddels niet helemaal waar meer -> ik heb deze post nl al een keer gedaan maar omdat miena fucking trutterige “de woorden en zinnen moeten mooi afgebroken worden en de alinea’s moeten kloppen” zonodig nog wat kleine dingen wilde aanpassen liep precies toen ik voor de laatste keer op preview drukte de pc vast, was ik alles kwijt en kon ik weer overnieuw beginnen.  Maar een kniesoor die over die 5 minuten valt ;-))

Anyway: eerder deze avond dacht ik er opeens weer aan en dus heb ik de bewuste post opgezocht.Er stond niks bijzonders in (niks wat nieuw voor hem was in ieder geval) en al helemaal niks over aanstekers. Toen maar even de comments ingedoken.B.I.N.G.O.

Iemand toevallig in het bezit van een zak die ik morgen over mijn kop kan trekken als ik de afdeling oploop? Het is dan misschien wel mijn “ex” maar het toeval wil dat ik sinds een week of drie weer bij hem op de afdeling zit…..Denk aan me morgenochtend rond een uur of 9 half 11 en heb vooral medelijden met me!

Moraal van dit verhaal: Voordat je iemand over je log vertelt, jezelf niet alleen bedenken of en wat je ooit over diegene gepost hebt maar vooral ook wat je er in de comments weer allemaal uitgegooid hebt!

19 Thoughts on “Moraal van dit verhaal……

 1. Hé ex-baas: zo bedoelde ik het helemaal niet met die aansteker……..

  Ze was haar lucifers kwijt en kon niet roken……

 2. Had ik al verteld dat hij niet achterlijk is Xan?

 3. En denk je dat dit helpt?

 4. hahaha da’s pijnlijk hihihi….zal aan je denken, maar misschien is een zak niet genoeg……hihihi

 5. I really don’t give a fuck har…

  Als ik al niet meer om mijn eigen “ellende” (in dit geval tussen hele vette aanhalingstekens) kan lachen dan kan ik beter gelijk voor lijn 9 springen!

 6. yup.. been there!!!
  errug is dat, vooral als je die persoon dan weer tegen komt.
  Ik moest wegens ademhalingsproblemen worden geholpen? (dat laatste is niet waar maar wel zo leuk)

 7. Mrs. Spongebob on vrijdag, januari 14th, 2005 at | 11:32 said:

  En nou? samen effe roken, dus samen effe naar buiten ( toch?) of mag dat tegenwoordig weer gewoon op de afdeling?
  Wie vraagt dan een vuurtje aan wie?????

  Maar ehhh, het kan erger hoor. Weet je nog??? Die ene opmerking van mij???
  Nou ik vernoem mijn kinderen echt niet naar m’n moeder. Ze heet Grietje…GRIETJE!!!!! jezus dat wil je je kind toch niet aandoen. Je zal maar GRIETJE heten….ha ha ha.
  Wie heet er tegenwoordig nou nog Grietje!!!!!
  Ergens 2 personen naast mij……….
  oeps…

 8. @ Madd: Het is moeilijk in te schatten of jij nu zegt wat je denkt of wat jou het beste uitkomt. Want de “ex” leest natuurlijk mee.

  :))

 9. Mrs. Spongebob: Grietje? Ik ga nu misschien hele rare linken leggen maar die Grietje… heeft haar achternaam (meisjesnaam) toevallig verband met een aansteker?

 10. Mrs. Spongebob on vrijdag, januari 14th, 2005 at | 13:05 said:

  @ tante neel: Huh ???

 11. Als het over dezelfde Grietje gaat had je begrepen wat ik bedoelde

 12. Iemand Grietje gezien ?
  @ tante Neel ; toevallig familie van natte….. ?
  @ Madd : hoe zit het nou met die vonk c.q.aansteker
  ( niet te serieus opnemen ! Soms ben je licht ontvlambaar :-))

 13. Het wordt weer eens tijd voor een leuke stelling.

 14. Je wil toch niet dat ik een stelling deponeer?

 15. Nou, ik ben alleen, verveel me en ga mezelf nu in slaap huilen.

 16. ik ga zo ff medelijden met je krijgen

 17. Nu kan ik heel erg lachen om die opmerking, maar als ik ‘m vannacht nog had gelezen was ik verloren geweest.

 18. Errug Funny!

 19. Beetje late reactie weer, maar dat benne we al gewend (ikke wel tenminste)
  Dat van dat vrouwen een olifantengeheugen hebben is voor mij nieuw….
  Vanmorgen was ik in de badkamer m’n handdoek aan het zoeken en vloekte een beetje rond van: Waar is die handdoek gebleven?
  Wat zoek je, vraagt m’n man. Ik zeg: M’n handdoek !
  Zegt ie: Op je hoofd Cat ! (…..)
  En dat was maar één voorbeeld van een ZO GEEN olifantengeheugen van deze miep…. (maar goed, ze bestaan dus wel.)

  Oh ja, en ik heb geen medelijden met je. Sorry…. ;P

Roept u maar!

Post Navigation