Mondaymorning

Zo.

Maandagmorgen, 10.00uur. Het weekend zit er weer op. Alhoewel ik moet zeggen dat ik daar sinds ik in mijn zwangerschapsverlof zit weinig van merk, ik heb sinds begin maart 1 lang weekend :-).

Danny is naar school (zowaar op tijd!), Dylan helaas voor mij weer terug naar zijn vader, Demi is in de box in slaap gevallen dus ik mag wel even loggen.

In huis is het 1 grote chaos. Te weinig gedaan de afgelopen dagen, alleen het hoognodige, en dat is dus duidelijk zichtbaar. Hoe zou het huis eruitzien zonder de kinderen en katten die het bevolken want als ik om me heen kijk zie ik alleen maar ditjes en datjes van de kids slingeren en verder kattenharen en stof. (Antwoord: Erg kaal waarschijnlijk ;-))

Regelmatig neem ik me voor om het heel anders te gaan doen, dan heb ik zo’n manie van geen “troepjes” in de huiskamer, alleen het hoognodige. Het lukt echter nooit. Haast zonder dat ik het zelf in de gaten heb loopt het hier weer vol met prulletjes, tijdschriften, speelgoed, kleding die door de kids is uitgedaan en die ze “zo” mee naar boven nemen, dingen die van school zijn meegekomen, post die ik nog moet afhandelen, folders die ik nog moet weggooien, foto’s etc etc.

Vanmorgen was het zo’n ochtend dat ik vol goede voornemens opstond maar tot nu toe is er nog niet veel van terecht gekomen.
Om half 9 ging de telefoon al en als ik dan eenmaal zit.. tsja, dan kan de pc best even aan… even lezen wat die en gene geschreven hebben, zelf dan ook maar even een post doen en dan is het dus half 11. :-S
Eigenlijk was ik van plan om mijn weekendverhaal te doen maar ik geloof dat ik maar es een keer hard ga zijn voor mezelf en de boel afkap, aan het werk ga en dan kan ik vanmiddag tenminste met een lekker gevoel verder loggen!

Fijne dag allemaal vandaag… geniet nog ff van het mooie weer!

8 Thoughts on “Mondaymorning

 1. Haha, even over die ‘troepjes’:

  Zo ziet het bij mij altijd eruit! Voor de meeste mensen is waarschijnlijk kil, koud, maar zodra er spullen rondslingeren, dan word ik inwendig ongeduldig, voel me opgejaagd en slaap ik slecht in een onopgeruimd huis.

  Desondanks vind ik de ditjes en datjes altijd beregezellig bij anderen!

  Rare wezens, kunnen mensen, toch zijn!

 2. Niks kil hoor Bananas! Soms benijd ik mensen zoals jij die het zo opgeruimd kunnen houden. Toch begrijp ik ook dat onrust gevoel van je.. ik kan het tot op zekere hoogte hebben maar als ik het dan ook zat ben ben ik het echt zat en kan ik behoorlijk chagerijnig worden van die rommel!
  Aan de andere kant, als het verder gewoon opgeruimd is en ik kijk zo om me heen vind ik het toch wel erg lekker thuis..

 3. ik moet ook nodig wat doen, maar heb geen zin!

 4. Ik ga ook maar eens aan de schoonmaak…

 5. Iemand zin om MIJ mee te helpen… inpakken voor verhuizing….

 6. Ja hoor, woon je vlak bij mij?

 7. Wat zijn we weer allemaal lekker proper vandaag

 8. @Bananas: ut leven was goed in het Brabantse Land…

Roept u maar!

Post Navigation