Moeders

Morgen wordt ze opgenomen, woensdag geopereerd. Ze krijgt een nieuwe hartklep, nou niet bepaald iets wat je een kleine ingreep noemen kan.

Omdat ik (in tegenstelling tot wat jullie allemaal schijnen te denken) écht ziek ben, kon ik gisteren en vandaag en -zolang het niet over is- ook de komende dagen niet bij haar langs. Het enige wat ik dus kon doen om haar succes te wensen en gewoon ff te babbelen was bellen.

Aan het eind van het gesprek wist ze het te presteren om tegen mij te zeggen: "Wel snel beter worden he!!"

[slikt tranen weg]Rare mensen die moeders….. [/slikt tranen weg]

Niet dat ik denk dat het ook maar enig nut heeft maar toch, voor het idee: doen jullie woensdag ff duimen voor haar… en een heel klein beetje voor mij want ik vind het doodeng.

8 Thoughts on “Moeders

 1. Bij deze mijn duim ..

 2. Ik ook en alvast heel veel sterkte, succes en beterschap!

 3. Dat krijg je als je altijd de paljas uithangt, dan kan het voorkomen dat men je niet altijd meer serieus neemt en zich afvraagt of er wellicht ergens nog een addertje onder het gras steekt of i.d. (tot zover de reden waarom onderandere ik dacht dat je weer es een keer liep te dollen.

  Voor je moeder ontzettend veel sterkte en voor jou natuurlijk ook. Kan me voorstellen dat je de zenuwen hebt…

 4. @Cat: Grijns, misschien heb je wel gelijk dat ik altijd of in ieder geval vaak loop te dollen maar als ik niet ziek ben zou ik me nooit ziekmelden op de zaak hoor!

  @allemaal: Tnx!!

 5. sterkte en beide beterschap

 6. Mrs. Sponsbob on dinsdag, juni 13th, 2006 at | 10:32 said:

  Ja ja,
  Het is een behoorlijke operatie,
  En zolang je ziek bent, echt niet bij d’r langs gaan.
  Morgen,duim ik mee,……..we denken aan jullie….. maar meer kunnen we niet doen.

 7. Er worden altijd wel geintjes over gemaakt als het mooie weer eraan komt. Bij Danny op het werk hadden ze al een papier opgehangen waar iedereen die van plan was om zich ziek te melden wanneer die hittegolf zou beginnen, zijn naam en dag(en) van ziek zijn kon invullen.
  Een of andere zeik-chef heeft dat papier weggehaald.

  Nah, ik ga verder met duimen….

Roept u maar!

Post Navigation