Missen wat er nog is

Zo nu en dan klik ik op de “On this day”. Soms weet ik door de titel al waar het over ging maar meestal heb ik geen benul. Vandaag stond Sunset Blvd erbij. Totaal geen idee meer waar dat over ging.

Tot ik het las en ineens leek het weer gisteren zoals we daar in de zon, aan het water op het terras zaten. Biertje, colaatje. Kletsen over vanalles en nogwat. Lachen. Hij en ik. Samen.

En ineens realiseerde ik me dat je iemand kan missen die er nog gewoon is….

One Thought on “Missen wat er nog is

  1. Weet precies wat je voelt. Zo kwam ik er van de week achter dat mijn vader nog een gmail adres had en besloot ‘ns in die mailbox te kijken. Ik weet niet hoe ’t kwam maar ik kreeg ineens de tranen in mijn ogen omdat ik met zijn mailadres bezig was terwijl hij ‘m nooit heeft kunnen gebruiken vanwege praktisch blind en zo. En het feit dat ie er als een kind zo blij mee was -tien jaar geleden- toen ik ‘m vertelde dat ik eentje voor ‘m aangemaakt had maakte het geheel nog tragischer.

    Hij is er dus nog gewoon, mijn vader, maar het voelde even alsof dat niet (meer) het geval was.

    Ik geef toe; rare anekdote, maar toch voelde het even hetzelfde.

    (staat ook onder desbetreffende Sunset Blvd. Ter kennisgeving ;-))

Roept u maar!

Post Navigation