Misselijkmakend!!

Gisterenavond kwam ik bij de buren van Bakje een post over een aktie van  Retecool tegen "The-Boys". The-boys.net is een site van/voor mensen die zich verkopen als "boylovers".

Boylovers is natuurlijk niets anders dan een andere omschrijving voor pedofielen. De hele site staat vol met foto’s van jonge jongens. Zo te zien worden de foto’s gemaakt zonder dat die kinderen (en natuurlijk ouders) daar vanaf weten… laat staan dat ze weten waar de foto’s voor gebruikt worden en welke ransbakken daar hun ziekelijke sexuele genot uit weten te halen.

Ik ben het zowaar een keer met Retecool eens. Van mij mogen ze dood en niet gewoon dood maar op een tergend langzame en pijnlijke manier. Helaas gaat dat niet lukken… alhoewel de mensen achter de site er heilig van overtuigd zijn dat wat zij doen niet meer dan normaal is zullen we er vast nooit achterkomen welke gefrustreerde zieke geest dit online heeft gezet.

De mogelijkheid om diegene(n) bijvoorbeeld buiten op straat te zetten terwijl Jenn een rijles heeft bijvoorbeeld hebben we niet… maar dat zou me nou wel wat lijken. De combinatie Jenn in auto én haar afkeer voor dit slag mensen beesten zou een pracht van een slachtpartij onder de pedo’s kunnen veroorzaken.

Anyway… ik draaf door. Die mogelijkheden hebben we dus niet. Offline halen of nog verder om zeep helpen misschien wel. Dus doet ff allemaal mee… (hier bijvoorbeeld)

"Ik zou het wel weten als ik premier van dit land was. Iedere pedo liet ik zélf zijn hele zaakie erafhakken!!"

PS: Als je dit nou allemaal ziet.. (gehaald uit de webstat van the-boys) dan word je toch wel heel erg verdrietig. Het lijkt erop alsof zo’n aktie als we nu voeren water naar de zee dragen is. Het ergste is: Dit soort sites moeten hun bestaansrecht toch ergens vandaan halen. Hoeveel van dit soort zwijnen lopen er (zonder dat we het weten) rond?!

Aan de andere kant: je moet ergens beginnen……

9 Thoughts on “Misselijkmakend!!

 1. Helemaal mee eens. Kapotmaken die lui.

 2. Zo…die link staat open
  Morgen op mijn werk ook maar even alle computers gebruiken voor dit heilzame doel.

 3. Smeerlapperij. Daar zijn geen andere woorden voor. Deaud. Absolutely.

 4. Deaud is in deze te mild, te vriendelijk en te zachtaardig. Deaud wens je mensen toe die je niet mag deze moeten gewoon dood.

 5. Ik kan er niet eens naar kijken zonder verschrikkelijke braakneigingen te krijgen, het idee alleen al dat ze hier hun sexuele genot uithalen. Uitroeien zal helaas niet werken, er zullen altijd zieke geesten bestaan.

 6. Ik heb niet één van de links aangeklikt, maar ze mogen ze van mij ongezien dun schillen dat soort zieke gasten.

 7. Ook mij overvalt een enorme neiging tot kotsen.

 8. Ik kots hier werkelijk van. Ik stem vóór. Trap al die gasten de snelweg op, en laat mij een uurtje autorijden. Alsjeblieft.

  Je zal GVD je kind maar terugzien op die site. Vieze smerige beesten zijn het. Nóóit en te nimmer mag dit normaal worden in het oh zo liberale Nederland. Of waar dan ook. Laat het alsjeblieft altijd een levensgroot taboe blijven. Voor mij blijft dat het in ieder geval.

 9. Zo, link staat weer open hoor…

Roept u maar!

Post Navigation