Met de billen bloot

Nope… geen foto’s deze keer ;-P. Het is door allerlei oorzaken een beetje rommelig en hectisch geweest hier de laatste dagen en gedeeltelijk ben ik erg sociaal geweest maar gedeeltelijk ook helemaal niet, mail die ik niet beantwoord of geschreven heb, logs die niet gelezen zijn laat staan dat ik nog aan reageren toegekomen ben, mensen die ik zou (terug)bellen en die ik ook vergeten ben etc etc.

Op 14 januari dus toch nog een goed voornemen van mijn kant.  Vandaag ga ik eraan beginnen en het 1e wat ik dan maar gelijk doe is deze plaatsen:

goudenlogger2Gekregen (op 8 januari al…) van Nico & Ekid.

En om dan maar gelijk de 1e niet beantwoorde vraag te beantwoorden:
Ik wilde hem graag hebben en ben er erg trots op 

3 Thoughts on “Met de billen bloot

  1. Het is je van harte gegund.

  2. terecht dan toch meis

Roept u maar!

Post Navigation