Mannen zijn van Mars

En als je dan denkt dat je alles wel meegemaakt hebt met hem dan heeft ie weer wat nieuws. Oudste heeft zich aangemeld bij de landmacht.

Landmacht

En terwijl ik mijn kind al in Afghanistan op een landmijn zie lopen (Nee… die gedachte is niet te vergezocht. Wanneer hij aangenomen wordtzal hij minimaal één keer uitgezonden worden. Hij is al door de eersteronde heen, de medische keuring zal het ook niet op hangen en hij is nunaar Utrecht voor weer een gesprek. ) vindt zijn pa het "wel een goed idee en moet ik me niet teveel zorgen maken".

Stomme mannen!

En de landmacht is ook stom, die vindt dat ik  een zorgvuldige afweging moet maken  waarin ook defeiten én de gevoelens van de persoon zelf zijn betrokken, dat ik aan  het landsbelang en aan de grote betekenis van de landmachtvoor vrede en stabiliteit waar dan ook ter wereld moet denken. Aan het uitstekende toekomstperspectief van militairen en de vele mogelijkheden die er voor militairen zijn binnen enbuiten de landmacht.

Landsbelang.. Pfuh! See if I care…  Maar goed: we wachten het allemaal maar af.

7 Thoughts on “Mannen zijn van Mars

 1. Oh, wat kan ik me dat voorstellen. Jamie mag hier ook alleen maar dammen als hij groot is en verder niks.
  Overigens is mijn neef nu voor de 2e keer geweest (naar Afghanistan) en hij vind het er erg rustig.
  En oh ja, Hotlips (zus van Smarts) is er ook een paar keer geweest.

 2. Ja maar dat zijn mijn kinderen niet Ach, zoals ik al zei, ik wacht het maar af. Misschien wordt ie wel afgewezen maar dat gun ik hem dan ook weer niet omdat ie zelf erg graag wil dus hoe dan ook: I’m fucked

 3. Is tie GVD gek geworden ofzo.

 4. Haha en jij maar met heel je hart hopen dat ie afgekeurd wordt
  Maarruh, reacties op deze weblog worden niet meer gemodereerd ?

 5. @ Buurman: Zeg jij er ff wat van tegen ‘m

  @Xan: zie 1-na-volgende post: vandaag nog niet afgewezen in ieder geval. (Ssssst, niet hardop zeggen We gaan zien of t ook weer zo gaat. Blijft leuker)

 6. Kan je m niet een beetje manouvreren richting de onderzeedienst? Ik kan me in elk geval geen enkel bericht herinneren over een gesneuvelde onderzeeboot. Ik weet dat ze mensen zoeken en ik weet ook dat ze naar de caribean gaan om te oefenen…ook naar noorwegen in de ijskou maar dat vergeten we maar even….en de pakjes zijn leuker

Roept u maar!

Post Navigation