Mania Dash Turbo etc etc

Een goeie 50 heb ik er inmiddels en het merendeel al lang en breed uitgespeeld. Vond ik the Waitress in 2005 nog lastig, tegenwoordig speel ik ze als het ff meezit in een weekendje uit maar ze blijven leuk, vooral omdat ze steeds weer wat nieuws bedenken.

Zo zijn ze er inmiddels als Diners, Bakkerijen, Kapsalons, Babysitters, Pizzeria’s, Broodjeszaken, Speelgoedwinkels, Trimsalon en weet-ik-veel wat nog meer. Van een aantal heb ik al eens de link naar de full-versions gegeven (die natuurlijk allang niet meer werken maar als je het vriendelijk aan me vraagt kan ik ze vast nog wel een keer vinden voor je ;-)) maar nu voor de liefhebber 3 nieuwe: een dierenwinkel, een boetiek en een supermarkt. Als je op de afbeelding klikt kom je vanzelf op de site waar je de volledige versie downloaden kan.

SupermarketMania
PoshBoutique

PetsFunHouse

Enjoy!

3 Thoughts on “Mania Dash Turbo etc etc

  1. dat downloaden is al een spel op zich.
    Zoek in de krinkel lettertjes die op zich al volkomen onleesbaar zijn de 4 (van de 6)letters met een kat er in gefrummeld en voer die in voor je uberhaupt kan downloaden…. poging 3 intussen… ik zie het echt niet

  2. poging 5 was eindelijk succesvol

  3. Tis ff wennen maar als je het maar vaak genoeg doet (zoals ik dus) klik je zonder problemen door naar t downloadvenster

    Ik heb er inmiddels trouwens ook 1 met vliegtuigjes, ook errrrrug leuk

Roept u maar!

Post Navigation