Make-over

Het mag eigenlijk niet meer van middelste. “Mensen te kakken zetten.” Maar deze dame blijf ik maar tegenkomen en ik blijf me aan haar ergeren.

De eerste kennismaking was ongeveer zoiets als hieronder maar dan nog net iets erger. Ze stapt eerder dan ik in de metro want ze is altijd al druk in de weer wanneer ik de metro binnenkom.

MakeOver1Zit ze hier op de 2 voorste stoelen, de eerste keer dat ik haar zag zat ze ergens middenin. Ze gebruikte niet alleen de stoel waarop ze zat maar op de stoel naast haar had ze haar handtas én toilettas staan (met een lading make-up waar menig visagist jaloers zou zijn). De stoel voor haar had ze in gebruik voor haar jas en sjaal. Oftewel midden in de spits gewoon 3 stoelen in beslag nemen.

Nou weet iedereen inmiddels wel dat ik daar echt een pesthekel aan heb en dus wilde ik natuurlijk naast haar zitten. Zuchtend ging de toilettas op schoot. (Je zou je haast schuldig voelen dat je ook wil zitten.)

Anyway, ze ging verder met schminken en niet zo’n beetje ook. De hele santekraam kwam eraan te pas. Foundation, poeder, oogschaduw, eyeliner, mascara en lippenstift! En dan zie je constant die ellebogen voor je neus voorbij vliegen want mevrouw heeft wel een beetje de ruimte nodig en waarom zou je ook rekening houden met je medereizigers?!

Zo ben ik haar nog een paar keer tegengekomen en steeds heb ik er braaf geen foto’s van gemaakt. Vandaag zat ze er weer, de metro zat stampvol dus deze keer had ze geen 2 of drie plekken in gebruik. Ik moest staan en had haar vol in beeld… en toen kon ik het niet laten.

Maar geef toe: ze vraagt er om

2016-06-14_08_44_28.gif

 

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Bewaren

Roept u maar!

Post Navigation