Madd maakt er een zooitje van

Heb ik weer: mijn zwarte Uggs zagen (en misschien ook wel zien… dat moet ik nog even afwachten) er niet meer uit. Ze waren vaalgrijs geworden, niet zo gek als je een hele winter bijna niets anders hebt gedragen maar toch wel erg jammer. Vooral omdat ze nog steeds zo verschrikkelijk lekker zitten.

Zoals ze er nu uitzagen kan ik ze niet meer met goed fatsoen aan dus ik besloot de gok te nemen en zwarte suedeverf te kopen. Erger dan het was kon het tenslotte niet meer worden. De eerste laars ging goed, tenminste daar leek het in ieder geval op. Ze zijn nog niet droog dus het is afwachten hoe ze opdrogen maar ze lijken  weer zwart te zijn.

Bij de tweede laars was het eerste flesje verf leeg. Dus ik pak het tweede doosje, haal het flesje eruit en doe ff flink schudden.

Fout!

Of ze hebben in de fabriek de dop er niet goed opgedraaid, of iemand in de winkel heeft het flesje open gehad. Hoe dan ook: de zwarte verf vloog me om m’n oren.
De salontafel is zwart gespikkeld en mijn shirt ziet eruit alsof ik ‘m in zo’n verfcentrifuge heb gehad. Goddank lagen mijn benen onder de tafel dus mijn broek is gespaard gebleven en had ik handschoenen aan dus ook dat valt mee maar mijn gezicht was is niet echt  wit meer en mijn haar kan ik niet helemaal zien, dus ik kan alleen maar hopen dat ik niet ook daar zwarte strepen in heb nu.

Die laarzen mogen wel heel mooi zwart opdrogen nu wil het de moeite waard zijn geweest!

(Nope, no pictures!)

2 Thoughts on “Madd maakt er een zooitje van

  1. Hoi,
    Ik ken je niet, maar ik vind je blog echt heel grappig… Natuurlijk heb ik niet alles gelezen, maar je schrijft (tikt) op een pakkende manier met humor die bij mij goed aankomt.

    Ga ermee door!

    groetjes, Maureen uit Zoetermeer

  2. Dat is nog eens leuk om te horen (ga me haast schuldig voelen dat ik zo weinig te melden heb de laatste tijd ;-))

Roept u maar!

Post Navigation