Maak me gek!

Maak me gek!

Elke dag wanneer ik opsta is het 1e wat ik doe de gordijnen opengooien. Logischerwijs zie ik dan het huis van het (inmiddels welbekende) buurmeisje. Voor de rest van het verhaal moet je weten dat buurmeisje en haar moeder beiden hun auto in de voortuin parkeren én dat ze ALTIJD alletwee later de deur uit gaan dan ik…

Vanmorgen toen ik de gordijnen opentrok waren beide auto’s weg dus ik dacht "Shit, verslapen!". Ik ren als een bezetene naar de badkamer, ruk wat kleren uit de kast en vlieg naar beneden.
Kom ik beneden, kijk op de klok -> niks aan de hand. Normale tijd.
Schijnbaar dachten ze aan de overkant dat t wel es leuk zou zijn Anne-Marie gek te maken ;-).

Voortaan toch maar weer gewoon op de klok kijken… Die geeft toch beter de tijd aan dan de auto’s aan de overkant!

5 Thoughts on “Maak me gek!

  1. WAHAHAHAHA zie het helemaal voor me GEWELDIG

    Goed idee een klok ,zal het gewoon niet doen

    Groetjes Irma en de jongens

  2. Ook ik werd op het verkeerde been gezet, ik keek zonder te lezen en dacht: “maak me gek is dat nu eidelijk haar voortuin??? Maar nee het was bij de buren.” ‘-((. Wel lekker veel ruimte om met een kinderfietsje te rijden trouwens.

  3. @Hein: Was t maar waar… mijn voortaan is nog steeds net een zigeunerkamp En wat die fietsjes betreft: moet je aan de buurvrouw vragen. Die kreeg gisteren haast een hartaanval toen Demi op 1cm na langs gaar auto reed

  4. stonden ze toevallig niet bij jou voor de deur ? Plek zat

  5. Haha!! ;-))

Roept u maar!

Post Navigation