Lucky Basterd!

Zes maanden en 19 dagen geleden had ik Mrs. Spongebob aan de telefoon, zoals gewoonlijk hadden we het over vanalles en nog wat maar ook over de vakantie die zij en Huey voor aankomende zomer hadden geboekt.

Zes maanden en 18 dagen geleden zat ik met mijn moeder wat te drinken in het dorp, tijdens dat gesprek kwam de vakantie van Mrs. Sponge en Huey ter sprake. ‘s-Avonds ging mijn telefoon: mijn moeder aan de lijn. Ik mocht van mijn vader en haar met Mrs. Sponge en Huey mee op vakantie.* Nadat ik het gesprek met mijn moeder beëindigd had heb ik gelijk Mrs. Sponge gebeld en terwijl ik haar aan de lijn had de vakantie geboekt.

Zes maanden en 17 dagen geleden, mijn verjaardag. Helemaal "over the moon" vertelde ik dat ik een nieuwtje had. Ik zag de gelijk angst in de ogen van mijn vrienden verschijnen maar kon ze geruststellen "Nee.. ik ben niet wéér in verwachting :-P  maar ik ga deze zomer op vakantie!!!" ;-)). Andere vrienden waren net zo blij voor me als ik zelf was en terwijl we het er zo over hadden waar we heen gingen werd andere vriend (voor vaste lezers: de vader van het buurmeisje en dus vanaf nu Buurman) steeds enthousiaster. Mrs Sponge reageerde daarop met een simpel "Als het je zo leuk lijkt dan gaan jullie toch ook mee?!" Die opmerking kwam wat onverwacht maar na wat overleg met Buurvrouw was het al snel bekeken en hebben ook zij geboekt. Einde van dat verhaal: we gaan nu met z’n 10-en op vakantie!
Nog mooier werd het toen ik mijn cadeau van Mrs. Sponge en Huey openmaakte: ik kreeg een tegoedbon voor een weekendje weg o.i.d. en mocht doen wat ik wilde, enige voorwaarde was dat Mrs. Sponge mee moest maar dat was nou niet bepaald een straf ;-). Het werd nog moeilijk om te kiezen wat we zouden gaan doen maar uiteindelijk zijn we eruit gekomen.

Kalender

Drie maanden en 23 dagen geleden vertrokken Mrs. Sponge en ik met het vliegtuig voor twee dagen naar Parijs en het was ge-wel-dig!

Anderhalve maand geleden kreeg ik, samen met Carmen, van tante Neel het aanbod om mee te gaan naar Spanje. Dat was natuurlijk een aanbod wat ik niet kon afslaan.

Eén maand en zeven dagen geleden hebben we geboekt en over 2 maanden en 10 dagen zitten we met z’n 5-en (de kids gaan ook mee) een week in Spanje.

Maar nu eerst nog even de laatste dagen aftellen tot we naar Turkije vertrekken, ruim 7 maanden (en een heeeeeleboel voorpret) na het boeken gaan we over 20 dagen dan toch eindelijk weg! De kids kunnen dan haast wel niet meer wachten maar ik loop van opwinding helemaal als een stuiterballetje rond…

*Voor degenen die het niet begrepen hebben: ik heb de vakantie cadeau gekregen van mijn ouders

11 Thoughts on “Lucky Basterd!

 1. leuk!! wat heerlijk ook zeg

  Maar 1 ding is me niet duidelijk: waarom moet jij toestemming van je ouders krijgen om op vakantie te gaan?!

 2. wat een zalige vooruitzichten allemaal.
  Ik verdwijn vrijdag nog voor een royale week weg.

 3. @Han: hahaha… Dat zou mijn moeder best fijn vinden als ze nog zoveel invloed had ;-), ik kreeg geen toestemming: ik kreeg de reis cadeau!

  @MMM:ik las het bij je: we zijn alle2 lucky basterds

 4. oooh! maar dat is helemaal niet duidelijk joh, hahaha!

  dat maakt het wel allemaal nog een beetje lekkerder, niet?

 5. Dus deze dagen heeft het hele gezin ADHD?

  Oktober wordt ook helemaal TOP! Willen jullie wel effekes nog VOOR die tijd jullie rijbewijs halen zodat ik potverdorie niet de hele week voor BOB moet spelen????!!

 6. “Nee.. ik ben niet wéér in verwachting”

  HAHAHAHAHAHA.

  ps. “wij” zijn wel weer in verwachting. Onze dochter van 4 jaar verklapte dit geheimpje aan beide oma’s: “mama, heeft een babietje in haar buik”. De reactie van beide oma’s: “nee, hoor toch?”

  O ja … fijne vakantie(s) gewenst. En drie vakanties in één jaar, is dat nou zo bijzonder

 7. Eindelijk eens een jaartje “zonneschijn” na al die “regenbuien” van de afgelopen jaren !

  hopelijk blijf je nog even als een “stuiterballetje” lopen !!

  Lucky Basterd

 8. @ Car: Ik neem wel geld mee voor een taxi

 9. @Car: we kunnen ook “thuis” een borrel nemen, dan hoef je niet te bobben

  @Phoenix: Jullie zijn niet in verwachting, jij wordt weer vader en je vrouw is in verwachting!!! (Mannen!)Maar serieus: Gefeliciteerd!!! Hoe lang nog?

  Die 3 vakantie’s van dit jaar zijn er trouwens meer dan ik in de afgelopen 10 jaar heb gehad.. best wel bijzonder dus

  @Huey: ik zal proberen voor Turkije uitgestuiterbald te zijn… anders word je helemaal gillend gek van me Btw: gefeliciteerd met je zoon!

 10. Wij verwachten ons derde kindje. Dus wij zijn in verwachting. Vrouwen
  Half januari. Dus voor die tijd nog ff twee vakanties meepikken: één met kids, één zonder kids

  En wat betreft jouw vakanties: Geniet ervan

 11. Hahaha, ik zat gisteren nog aan die “man” te denken maar hoopte dat jij dat niet zou doen

  Ik geloof niet dat ik veel last zal hebben van “de abrupte overgang van inspanning naar ontspanning” daarintegen kan ik dan wel weer stress kan krijgen van dit
  soort berichten

Roept u maar!

Post Navigation