Lol met/om jezelf

Niet vaak genoeg maar soms doe ik een vrouwenavondje. Voeten in een emmer heet water met soda (niet vergeten eerst naar de wc te gaan), mijn voeten pedicuren, mijn handen manicuren, m’n lichaam scrubben en in de bodylotion zetten, gezicht scrubben, haarmasker, gezichtsmasker.

Het gezichtsmasker is altijd lastig kiezen, je hebt ze die heet worden, die je eraf moet peelen (ter info voor de heren: net alsof je je halve hoofdhuid eraf trekt ;-)), die gewoon zacht blijven en je hebt ze die naarmate ze er langer opzitten opdrogen. Alsof je eerst in de modder hebt liggen rollen om daarna een uur in de zon te bakken.
Dat vind ik de lekkerste. Niet om wat ze doen (verfrissen/reinigen/voeden/verstevigen enz) maar omdat het zo lekker is om wanneer de boel eenmaal opgedroogd is het masker te laten springen.
Het voelt alsof er 100.000 kleine barstjes in je huid schieten. Nou klinkt dat niet echt als iets wat je lekker zou vinden maar na 10 minuten een strak gespannen laag op je gezicht gehad te hebben is het een verademing.
Nou besloot ik (geen id waarom) te filmen hoe die barstjes in mijn hoofd sprongen.

Toen ik ‘m terugkeek bedacht ik me dat ik in een ver verleden ooit es een uitdaging van D. ben aangegaan. Hoe het precies zat weet ik niet meer (en ik kan de post niet meer vinden bij hem) maar hij had een filmpje staan van een jochie wat dragostea din tei playbackte. Ik geloof dat ik toen heb gezegd dat ik dat ook wel es een keer zou doen én online zou zetten.

Alhoewel ik hier een filmpje heb waarop Dylan en ik de "Barry White Dance"-scene uit Ally McBeal nadoen heb ik nooit de moed gehad hem online te zetten. Ga ik nu niet doen ook trouwens maar dus wel de scheuren die in het masker schieten (nee klopt… je ziet er niks van…. maar ik had lol in m’n eentje en das ook wat waard ;-))

10 Thoughts on “Lol met/om jezelf

 1. en dan dat grinnikje van jou tijdens het kraken

  dit zijn overigens ook mijn favo-maskers, zelfde reden als jij.

  en, oja, ik zou je bellen. heb er niet meer aan gedacht, aangezien mijn vraag alweer beantwoord was toen jij mij terug sms-te.. sorry for the fuss!

 2. Lijkt wel een beetje een scary movie… ;-S

 3. ik heb ergens in mijn archieven nog een paar foto’s van de versie die je er als velletje weer aftrekt.

 4. jawel ik zie het bij je kin barsten!

  Ik geef overigens de voorkeur aan de afpelmaskers…

 5. ik doe dat ook altijd, en sta ook altijd te grinniken (waardoor het masker nog verder scheurt)

 6. Het is maar goed dat we weten hoe je er ‘normaal’uitziet..*grijns*

 7. Jij! Bent! Echt! Gek!

 8. Whahahah dit is leuk! ik ken het helemaal.. ik sta echt de hele 10 minuten te turen in de spiegel naar barstjes..geweldig spul is dat goedje voor je gezicht!

  Liefs Sillebil

 9. Iemand als eens tegen je gezegd dat jij een beetje ziek in je hoofd bent????

 10. Iemand als eens tegen je gezegd dat jij een beetje ziek in je hoofd bent????

Roept u maar!

Post Navigation