Later als ik groot ben

Later als ik groot ben of veel eerder als ik uit de Staat kom, dan koop ik dit huis. Ik laat het zandstralen en opnieuw voegen, de ornamenten worden gerestaureerd. Ik zet er een nieuwe voordeur in die oud hollands blauw wordt, de raamkozijnen worden roomwit, in de bovenste kozijnen op de bovenverdieping komt weer glas-in-lood. Het kamertje links naast de voordeur wordt mijn hobby/pc-kamer. De hal wordt zwart-wit geblokt getegeld. In de huiskamer in ieder geval een houten vloer en een open haard. De zolder wordt het domein van de kinderen. Ik zie het al helemaal voor me

Dromen mag

Een mens moet wat te dromen hebben…

4 Thoughts on “Later als ik groot ben

  1. Staat die nou alweer te koop?

    (maar grote zolder. Kun je ’n mooie fotostudio in maken…)

  2. Dit verhaal ken ik

  3. @eamel aangezien t huis van 1898 is zou kun je ook niet verwachten dat de 1e eigenaar er nog in zit

    @Rob: Ja, dat zou zomaar kunnen…. mijn dromen zijn niet veranderd

  4. We kunnen ook met z’n allen gewoon nu het pand kopen. Gezellig, maken we er ’n commune van
    Ik doe mee!!

Roept u maar!

Post Navigation