Langdurig toiletbezoek :-D

Een Duitse man en vrouw hebben noodgedwongen zo’n 24 uur op een toilet moeten doorbrengen. Het stel was zaterdagmiddag door schoonmakers per ongeluk ingesloten op een damestoilet bij een parkeerplaats in de buurt van het Zuid-Duitse Friedrichshafen. Pas de volgende dag werd hun hulpgeroep opgemerkt.

De gealarmeerde politie kon het paartje even later bevrijden. Op de vraag wat
de man en de vrouw samen op het toilet uitvoerden wilde de politiewoordvoerder
geen antwoord geven.

Via FOK

4 Thoughts on “Langdurig toiletbezoek :-D

  1. Misschien hebben ze wel genuekt….

  2. Toen ik hier 1 reactie bij zag kon ik me niks anders voorstellen dan DEZE reactie van JOU!

  3. Shit.. je gaat me toch niet vertellen dat ik voorspelbaar wordt? (wordt? bén misschien?).
    Of ken je me gewoon te goed?

  4. Volgens mij wilden ze alleen maar gratis overnachten….

Roept u maar!

Post Navigation