0 Thoughts on “Laatste voor vandaag

 1. Het is de leeftijd hè, het is dan maar waar je van houdt

 2. *bloos*….

  Madd… je staat ook bij mij in de lijst nu hoor!

  Wow… DE Madd die me linkt :D:D:D

 3. Ik voel me vereerd, dank je madd (en natuurlijk een back-linkje)

 4. hahaha DE Madd? Er is er toch maar eentje?

 5. Truste !
  (gaaaap)

 6. voor Trusten ben ik wat te laat dus ik zeg alleen maar Goedemorgen.. hele fijne dag… en je verslag van het voetbal was super… :)… Sinterklaas had het toch goed he…. had volgens mij niemand verwacht alleen hij… dus zou hij toch bestaan??? hihihi liefs en knuffies Wilma…

 7. De Madd, het was toch De Bank?

 8. Ik had m van de week al ontdekt….but thanx for the tip…

 9. hm… en dan stiekem vor je houden he?!

  Egoist! ;-))

Roept u maar!

Post Navigation