Laat ze lachen

Het kan natuurlijk zijn dat ik een te groot inlevingsvermogen heb of een vreemd soort humor (misschien waarschijnlijk alletwee)  maar wanneer ik in een verhaal (je moet het maar ff helemaal lezen) de volgende zin lees:

"Dat zal me een lekkere moeder zijn ofwat. Die zul je maar tegenkomen. Ik zie het al helemaal voor me, dat ikin de rij die vrouw met alleen dat brood voorlaat en ze me dan eenvuile blik geeft en ‘je moet niet roken sist.’"

Dan zie ik het al helemaal gebeuren en dus lig ik in de kreukels achter mijn buro. Eigenlijk ben ik gewoon een beetje jaloers op mensen die zo grappig over de meest simpele dingen kunnen vertellen.

Anyway: leuk om te lezen dus ->Keklog.

2 Thoughts on “Laat ze lachen

  1. hé dank je! en erg leuk ook om te lezen dat je er zo om hebt gelachen =)

    (je bent wel een woordje vergeten in de quote, er stond nog ‘sist’ achter ; )

Roept u maar!

Post Navigation