Kort resumé

Dat Xan zou komen wist ik inmiddels… alleen mailde ze me dat ze nog een verrassing “bij zich zou hebben”. Later op de ochtend kreeg ik een mailtje van iemand anders, dat het leuk was geweest als hun ook konden komen maar dat dat helaas niet ging lukken.
Ik had dus al bedacht dat Xan’s verrassing niet door zou gaan.

In ieder geval: de halve dag bezig geweest met de zooi opruimen die door het behangen van gisteren ontstaan was en mezelf maar afvragen of de verrassing inderdaad niet door zou gaan of dat ze toch wat anders bedoelde. En als ze dan wat anders bedoelde: Wie/Wat dan???? Danny nog 2 x naar de Hema gestuurd om iets van gebak te halen (niet dat we nou zoveel gebak ofzo gegeten hebben maar de 1e keer kwam ie met lege handen terug dus moest ie nog een keer :-S).
Toch ook een beetje spannend: zou het wel leuk zijn? Voor hetzelfde geld heb je elkaar Irl geen reet te vertellen, of erger: je kan het helemaal niet vinden met elkaar.

Om een uur of 4 (als ik het goed heb) was ze er. Ik liep naar de voordeur en zag door de ruit een blond en een rood hoofd… (wiens geheime boodschap ik never nooit niet ontcijferd zou hebben ) dus die verrassing kon eigenlijk maar 1 iemand zijn!

Om een uur of 11 (Madd’s Time ;-)) zijn ze weer vertrokken… en damn wat was het ineens weer stil in huis ;- ) Kortom: het was beregezellig en wat mij betreft doen we het zeker nog een keer over!

4 Thoughts on “Kort resumé

  1. hahahah ik zie nu ineens ook die kattenkont op de foto staan…..

  2. om half 3 ‘s-nachts worden de dingen ook altijd veel duidelijker ;-))

Roept u maar!

Post Navigation