Koffie

Ik had trouwens wel 100 x kunnen mobloggen vandaag.

Zo was vanmorgen de tuin schoon maar mijn schoenen en de onderkant van mijn broek niet echt. De volgende keer toch maar kaplaarzen aan

Verder was er mijn vader die mijn moeder’s blouse stond te vouwen zodat die meekon naar het ziekenhuis. (het zag er zo lief uit zoals ie dat stond te doen dat ik het niet kon nalaten er een foto van te maken) Hij had instructie’s gekregen welke blouse het zijn moest. Niet omdat ze nou zo perse sjiek gekleed het ziekenhuis uit wilde maar omdat haar borstkas nog zo gezwollen is dat ze bijna geen enkel kledingstuk aankan.

Helaas werden we, net op het punt dat we naar het ziekenhuis wilde gaan gebeld door de arts. Ik nam de telefoon op en had al gelijk het idee dat het niet goed zat. Logisch want normaal gesproken is het niet de arts die je belt om te zeggen dat je moeder opgehaald kan worden. Die redenatie klopte.
Mijn moeder was al helemaal klaar om weg te gaan toen bleek dat er toch een waarde in haar bloed niet goed was en zolang het niet goed is mag ze niet weg.
Sterker: die waarde moet 3 dagen achter elkaar goed zijn. Aangezien ze vandaag weer aan die pomp is gegaan en het dan eerst weer 3 dagen de juiste waarde moet hebben is ze daar voor zaterdag sowieso niet weg en waarschijnlijk wordt het zelfs op z’n vroegst maandag.

Dan waren er vanmiddag in de stad leuke t-shirts, het eten, ik die bijna aan de koffie is gegaan. (en ja, dat is best bijzonder aangezien ik het werkelijk niet te zuipen vind)
We zaten op het terras bij Mockamore (Beursplein) en er was een koffie die er op de afbeelding zo lekker uitzag dat ik dacht: "als ik die koffie niet lekker vind dan zal ik het ook werkelijk nooit lekker gaan vinden ook". Irl zag ie er net zo lekker uit als op de afbeelding, de slagroom, de stukjes schuim, de saus waren heerlijk maar de koffie smaakte net zo verschrikkelijk als het altijd doet. Sorry mensen: gezellig een bakkie doen met mij zit er dus nog steeds niet in ;-).

Lekker bakkie....?

‘s-Avonds in het ziekenhuis was het Demi die weer bij oma in bed kroop (oma, als jij straks beter bent dan mag ik weer bij jou slapen he?!) , opa die in oma’s kamer een dansje met Demi deed (je moet er wat van maken in zo’n ziekenhuis), Demi die stond te zingen voor oma en later opa en Demi van de achterkant genomen terwijl ze hand in hand het ziekenhuis uitliepen.

Had ik allemaal kunnen doen maar ik heb ‘t jullie bespaard. Nou ja… alleen het eten en de koffie dan niet

2 Thoughts on “Koffie

  1. Ik had alles wel willen zien.

    Die bak slagroom ziet er trouwens zekers lekker uit. Dat zwarte cakie daarachter vind ik dan weer minder…

  2. Die muffin was wel van heeeele donkere chocolade volgens mij

    Trouwens.. ik ben net zo gezellig. Koffie ís ook werkelijk niet te zuipen. In wat voor vorm dan ook. Maar voor ons soort mensen is thee uitgevonden, zodat we tóch nog een bakkie kunnen doen

Roept u maar!

Post Navigation