Knip knip knip

Om in ieder geval Louche’s vraag voor de helft te beantwoorden:

Ik ben gisterenavond bij Mrs. Spongebob en Huey geweest. Altijd erg gezellig: natuurlijk zowizo ff bijkletsen, nog wat web-log discussies verder uitdiepen, lachen om weer één of ander maf verhaal van Mrs. Spongebob (Gisteren was dat om een vrouw wiens hiel zij (onbedoeld) aan gort heeft getrapt. Ik zal het verhaal niet verder uitleggen, het is zo’n verhaal wat lang zo leuk niet is als je het na gaat vertellen maar ik heb er gisteren erg om moeten lachen in ieder geval) enz enz.

(Btw: Huey -> Ik heb gisteren geen borrelnoten etc op tafel gezien.. visite gehad??? ;-))

Tussen neus en lippen door heeft ze mijn haar geknipt (nee… zij is niet zo’n thuiskapster als ik ben maar zij is een echte en nog een goeie ook als ik t mag zeggen)

Ik heb alleen 1 klein probleempje….

fohnen

Waarom zit mijn haar nadat ik het zelf heb gefohnd nooit zo goed als toen zij het deed???? ;-(

‘T wordt tijd voor een haartips.web-log.nl !

Anyway: al zit het dan anders dan toen zij het deed: ik ben er wel nog steeds erg blij mee.. dus Tnx Mrs. Spongebob!

15 Thoughts on “Knip knip knip

 1. Irritant toch, Sissi heeft dat ook, en ik ook. Bij de kapper zit het altijd net even anders als hoe je het zelf voor elkaar vogeld.

 2. Ik ga altijd met nat haar de kapsalon weer uit. Zonde van mijn en haar tijd, want op de één of andere manier kan ik het alleen zelf precies zo krijgen als ik het hebben wil.

 3. Ja, maar jij hebt vlgs mij makkelijk haar… dat van mij piekt alle kanten op ;-(

 4. k*t… nou jij dus ergens daar op die pagina

 5. Haha, daar ergens ja….:P

 6. voor degenen die niet weten wie Cat is: t is in ieder geval niet het hondje op de mooie stoel!

 7. hoi-die-hoi
  Dit hoor ik zo vaak, als jij het doet zit het altijd net ff anders dan wanneer ik het zelf doet. De één doet het daarom liever zelf de ander vind de stijl van de kapper juist geweldig.
  Mijn chef had eens zo’n praatje met een klant van ons, waarop mijn chef zei: Dat heb ik nou ook altijd: als ik mijn geveltje opnieuw in de verf zet, ziet het er wel netjes uit hoor, maar toch……de buren hebben het laten doen door de schilder en dat ziet er toch net ff wat strakker uit. Waarop die klant zei: Ja da’s logisch dat is een vakman en jij bent een doe het zelver……………………………en toen was het stil, één van de weinige keren dat-ie met een mond vol tanden stond.

  ’t is gewoon ff wennen , zo’n groot verschil met je oude coupe is het ook weer niet. oefening baart kunst, je zal het zien

 8. damn… die had ik kunnen zien aankomen natuurlijk…. ;-))

  Maar je hebt gelijk… had er eigenlijk eerst nog bij willen zetten “ieder zijn vak” . Had ik t maar gedaan ;-))

 9. Inderdaad!!!! De eerste dag zat het zóóóó leuk en nu Nog wel een beetje leuk

 10. @ Madd : sorry voor de borrelnoten Totaal geen errug in gehad….echt geen opzet, dat weet je ook wel ! Btw jouw bedoelde visite van exact een week eerder zat aan de japanse mix ( moest ff lijnen zei hij ) en aan de cashew nuts :-). Volgende keer ff je scheur open trekken ( maak niet uit welke :D) krijg je wat te knagen !!
  Nu heb je zeker thuis eerst de koelkast geplunderd ? Vraagje : Had je wel wat naar binnen kunnen krijgen ? Jullie sm**l*n waren geen moment dicht Je zou een goeie Jehova kunnen zijn !
  Kom gauw weer eens langs,…….was gezellie

 11. Madd zei: “voor degenen die niet weten wie Cat is: t is in ieder geval niet het hondje op de mooie stoel!”

  Ondertussen heb ik een paar foto’s op m’n log gezet, maar ik weet nog niet of ik ze erop laat staan. Ben best wel een beetje op privacy gesteld, maar het is toch leuk om een persoon te kunnen zien waar je toch een soort van op visite gaat. Vind ik zelf wel prettiger.
  Dus bij deze. Ze staan erop….(voor hoelang weet ik nog niet)

 12. lijkt me geen ‘katje’om zonder handschoenen aan te pakken
  ( goh ….. en nog een jaar jonger dan ik……… Ik moet denk ik nog minimaal 12 jaar wachten op een kleinkind …..but I don’t mind

 13. @ Huey: t kan ook over een jaar of 5 al gebeurt zijn hoor… ze zijn er vroeg bij tegenwoordig ;-))

 14. Yeah…. that will be the day

 15. Het was the best day of my life…:-)

Roept u maar!

Post Navigation