Kind van m’n vader ;-)

Sinds m’n vader niet meer bij Smit werkt kom ik nooit meer echt in de havens van Rotterdam. Ik kom er langs, ga er onderdoor en overheen maar dan heb je het ook wel gehad.

Eergisteren had ik een reden er weer es echt te zijn. De vriendin van oudste gaat studeren en slaat haar vleugels uit. Ze heeft een eigen huisje in Rotterdam gevonden en, sympathiek als ik ben , wilde ik natuurlijk zo snel mogelijk eens bij haar gaan kijken.

Om met het OV bij haar huis te komen heb je 2 opties: de RET of de Aqualiner. Needless to say dat ik geen seconde na hoefde te denken voor welke van de twee ik zou kiezen en zo zat ik gisteren op het dek van de catamaran te genieten van het water, de zon en het uitzicht. Als bonus het vrije uitzicht op de het nieuwste schip van de HAL: de Eurodam.

Eurodam

 

2 Thoughts on “Kind van m’n vader ;-)

  1. Gauw Manouk! Prik dat ding lek! Steek ‘m in de fik! Verkoop ‘m aan de Filipijnen!!! Anders kom je nooit van dat mens af!

  2. Carmen… gaat af!

Roept u maar!

Post Navigation