Kan niet kiezen!

Gisteren was tante neel jarig en daar zouden we natuurlijk naartoe. Al met al werd dat nog hele onderneming. Ze was namelijk van plan deze keer als traktatie cupcakes te gaan "scrappen" en dat vonden Carmen en ik ook wel erg leuk om te doen. Het plan was dus al snel gemaakt, we zouden op vrijdag naar tante neel gaan, de cake-jes maken, blijven slapen en dan zaterdag de verjaardag vieren.

Nou staan normaal gesproken mijn kinderen niet echt te springen om met me mee te gaan wanneer ik naar een vriendin toe ga maar dat was deze keer anders. Danny (D1) is een paar weken terug al een keer meegeweest naar tante neel en die vond het schijnbaar gezellig want die wilde ook nu mee. Dylan (D2) zou normaal gesproken met geen 10 paarden te bewegen zijn om mee te gaan naar een verjaardag aan de andere kant van het land maar ja…. Carmen zou ook komen en met Carmen kwam haar dochter (D4) mee…. Dylan wilde dus ook mee. Alles bij elkaar zouden er dus 6 mensen blijven slapen. Na een hoop geregel waren er 7 slaapplaatsen beschikbaar en was alles in kannen en kruiken.

Toch is het uiteindelijk, voor ons, niet doorgegaan. Demi kreeg koorts en dus zijn Danny, Demi en ik thuisgebleven. (Dylan is wel gegaan maar dat had natuurlijk meer met D4 dan met de verjaardag te maken ;-))

Gisteren kwam Dylan weer thuis, met cadeautje: tante neel had een paar cupcakes meegegeven. Eigenlijk te mooi om op te eten vond Demi ;-).

Demi kan niet kiezen!

6 Thoughts on “Kan niet kiezen!

 1. Wat lief van tante Neel dat ze daar aan dacht!

  Gaat het nu weer wat beter met Demi?

 2. Wil ik ook wel een keer maken (opeten niet, mij te zoet). Vragen we aan Tante Neel waar we alles kunnen halen
  Ukkepuk al weer wat beter?

 3. @Moos Hier gekocht http://www.kookwinkel.nl/cms,522,oven+en+bakgerei.asp (witte rolfondant en voedselkleurstof…de gompasta was dure miskoop achteraf)
  En hier http://www.marthastewart.com/recipe-galleries-index-cupcakes de recepten en bij de appie hebben ze prinsessen frosting en strooisels.

  @Madd. Ik heb nog heel veel over van de fondant enzo, kan je bewaren en we hadden al uitgerekend dat Demi de eerst volgende is die jarig is. Ik kom me wel met crew en al melden bij je

 4. @ han: met Deem alles prima gelukkig (alleen heb ik het nu)

  @tante neel: Deal! (ga ik vast slaapplaatsen regelen ;-))

 5. @Tante Neel: dank voor de links !! Staan bij m’n favorieten en ga binnenkort met kroost een middag cakejes versieren.

Roept u maar!

Post Navigation