K3

Gisterenmiddag 5 uur. Demi had van haar vader kaartjes voor K3 (“met Josje mama!”) gekregen en we hadden mooie plekken op rij 6. Met rode wangen van de spanning zat ze op het puntje van haar stoel te wachten tot het zou beginnen.

Het licht ging uit, de muziek aan, en de eerste tijd heeft ze met open mond naar al dat mooie licht en de mooie meisjes op het podium zitten kijken. Toen ze daar eenmaal een beetje aan gewend was kon ze eindelijk meezingen en dansen.

Demi @ K3

En mams? Mams kan niet anders zeggen dan dat het geweldig leuk was! Geluid prima, de dames kunnen gewoon goed zingen, podium en licht was prachtig en het verhaal om de show heen erg leuk. 1 klein nadeel maar… dat ene liedje “Handjes Draaien”…. ik krijg het niet uit m’n hoofd en ben het nu al 24 uur aan het zingen en dansen :-). (voor degenen die t filmpje gaan bekijken: zeg niet dat ik je niet gewaarschuwd heb! ;-))

2 Thoughts on “K3

  1. Toen Robin 5 was ben ik ook geweest; 2x … En beide keren vond ik het inderdaad ook leuk. Jee, dat is inmiddels alweer 8 jaar geleden, toen wasDemi er nog niet eens en had jij nooit verwacht ooit bij K3 te zitten

  2. Carmen alias Miss Bananas! on maandag, november 2nd, 2009 at | 08:41 said:

    Zelfs ik heb ooit eens bij K3 gezeten…nou ja, was een musical van Doornroosje en zij waren de 3 feeen dus dat telt ook

Roept u maar!

Post Navigation