“Jij praat nooit”

Ken je dat, van die mensen die als je ze iets vertelt altijd hetzelfde hebben meegemaakt maar dan erger? (of langer, of vaker, misschien juist korter of minder vaak… afhankelijk waar het gesprek over ging)

Van die mensen die, als je ze iets vertelt alleen maar commentaar hebben, je precies weten te vertellen wat JIJ allemaal verkeerd hebt gedaan en hoe zij dat dan (veel beter natuurlijk) hadden aangepakt?!

Ik wel.
Het zijn die mensen die altijd zeggen: “Jij vertelt mij nooit wat”.

Goh… hoe zou dat nou komen??????

11 Thoughts on ““Jij praat nooit”

 1. Ja, die ken ik. Maar eigenlijk wil ik die mensen soms niet kennen (of is dat erg onaardig)

 2. Neuh, da’s niet onaardig. Dat is eerlijk.

  (en al was het onaardig, je kan niet altijd aardig zijn, weet je nog ?!

 3. Maar onaardig zijn blijft lastig voor mij De aard van het beestje verandert niet in 1 dag he ;-D

 4. Ow God its monday ??
  sterkte meis

  [oftopic] nog die 25 momenten kennen zien ??[/oftopic]
  niet dat je veel gemist hebt

 5. Maar ik ken ze die daarbij dan ook nog slissen en met hun ogen rollen.
  Als ik jou was zou ik het kontakt toch echt verbreken met die mensen hoor, ik ban ze altijd gelijk uit mijn adresboekje.

  Trouwens, je had me helemaal niet verteld dat je zo gek was op laarzen………

 6. @ Xan: je weet ook nog lang niet alles ;-P

  @Furb: nee, is er niet meer van gekomen

 7. Mmmm, ik poogde zo’n irritante “ik weet alles beter” persoon te wezen….
  Kwam niet helemaal over geloof ik

 8. Ja ik weet wat je bedoelt, want ik heb dat ….bla bla bla….

  Ik betrap mezelf er op dat ik dat soms ook doe…. Niet om te overtroeven ofzo…. het is meer om te laten merken dat ik begrijp wat iemand bedoelt en soms kom ik er te laat achter dat ik iemands verhaal gewoon afkap om het zelf te vertellen.
  Vervelende eigenschap (I know)…. en daar mag degene tegen wie ik dat doe best iets van zeggen, graag zelfs…. want het komt (in mijn geval) anders over dan mijn bedoeling is.

 9. @ Xan: Hoog iq gehalte jouw reactie

  @ Neel: Dat wilde ik ook net zeggen, als ik goed nadenk (arg) doe ik dat ook wel eens volgens mij… Heel irri, omdat ik volgens mij ook nog eens door heb…

  @ Madd: Spui uw gedachten, bij deze zullen wij stil zijn en ja en amen zeggen

 10. denk dat iedereen dat wel doet maar gaat er ook om welke intentie je erbij hebt

 11. Hoe dat komt? Dat zal ik je eens even haarfijn uitleggen…..

  Nee hoor. Je hebt helemaal gelijk. Het is strontvervelend als mensen niet luisteren naar wat jij nu eigenlijk te vertellen hebt. Dat is ook vaak hun probleem. Ze kunnen niet écht luisteren zonder te oordelen.

  Je kunt er overigens ook wel eens leuk mee “spelen” met zulke figuren. Als je jouw verhaal bijna ongeloofwaardig absurd maakt, gaan zij er meestal nog overheen. Probeer het maar eens. Uiteindelijk kun je er later dan weer breeduit om kan lachen

Roept u maar!

Post Navigation