Jaar in vogelvlucht

Beetje vroeg maar dan hebben we het maar vast gehad ;-). Dit jaar nam ik me niet alleen voor m’n P365 te gaan volmaken,  wat hopeloos mislukt is -> Bijna het hele jaar volgehouden tot ik half november ziek werd. Nog 1 zielige foto heb ik in die tijd gemaakt, van de thermometer en dat was het. Driehonderdzeventien dagen foto’s gemaakt, wekelijks verwerkt in een album en net voor de finishlijn gestruikeld. Ik baal er nu nog van

Maar goed. Misschien een keer in een ander jaar, 2010 pas ik in ieder geval ff. Hoe makkelijk het ook lijkt het is verdomde lastig om iedere dag ergens een enigzins interessante foto van te maken.Wat wel gelukt is is iedere maand een nieuw buroblad te maken. Steeds gemaakt met foto’s van de maand daarvoor.

In januari natuurlijk feestelijke foto’s, om nog een beetje sfeer te houden in die waardeloze lange saaie snertmaand, in februari Demi met de nieuwe kat: Charlie. In maart de Guitar Hero foto’s. April Deja Vu in de Kuip. In mei de foto’s van Mrs. Sponge en Buurman die in een stuip liggen, (aangewaaide) kinderen op de bank en zowaar die drie van mij samen op 1 foto!
De zomer kwam er aan en zo ook de eerste badpakfoto op het buroblad in juni.

Desktop 1 tm 6

In juli kon ik niet kiezen uit de foto’s van de voorgaande maand. Te veel, te leuk, te gezellig. Alle kinderen thuis, mooi weer, feestje, een gemiste scooter, goeie vrienden, gezellige bbq.
In augustus ging de zomer door, met opa en oma dagjes weg. September, de scholen zijn weer begonnen. Oktober, hoe kan het ook anders: de verrassing van het jaar, m’n roze scooter. In november de foto die het gevoel van de vakantie met tante neel en Carmen weer helemaal terughaalt. De laatste maand, de laatste foto’s so far. Nog nergens geplaatst maar die komen vast nog wel

Desktop 7 tm 12

Zoals ik al zei: de kans dat ik volgend jaar weer een poging tot P365 ga doen is vrijwel nihil maar de burobladen zijn zeker voor herhaling vatbaar.

One Thought on “Jaar in vogelvlucht

  1. Help je me onthouden dat ik er op 1 januari mee begin?? “Het jaar dat ik 50 werd?” Ik vind het zo’n leuk idee van je! Zo mooi gedaan! Applaus.

Roept u maar!

Post Navigation