9 Thoughts on “It’s a Madd House

 1. Dat ziet er toch supergezellig uit!!
  Heerlijk een compie in de woonkamer, zo hoort t

 2. Gezellig, Madd!

  Ik ga denk ik ook maar eens mijn PC (en de rest van mijn ‘studeerkamertje’ naar de huiskamer verhuizen…Hier in dit hok is het maar niks; Elke keer die trap op en af om mijn glas bij te schenken….vermoeiend hoor!

 3. Als ie daar niet zou staan vrees ik dat ik de hele dag in mijn eentje boven zou zitten ;-))

 4. Precies, dit is veel gezelliger.
  Gelukkig heb ik geen boven, dus kan als ik de spiegel goed draai uit me werkkamertje alles volgen wat in de woonkamer gebeurt, de tv

 5. ::Aagje is blij

  Vooral die onderste foto vind ik mooi..

 6. Over die compu: Koop in het vervolg gewoon een laptop en leg een netwerksnoertje naast de bank (of wireless). Ik zou inmiddels niet meer zonder kunnen. Gewone pc’s gebruik ik dan ook niet meer. Het is tien keer prettiger dan continue achter een bureautje te moeten zitten. Helemaal als die nog in een apart kamertje staat ook.

 7. Je hebt genoeg te zeiken over mijn huios he?! ;-P

  Maar: a)Heb ik geen laptop-centen, b) zit ik prima achter mijn Bureau (niks bureautje ;-)), c) staat ie zoals je ziet gewoon in de huiskamer en d) zat vriendje altijd al met laptop (wireless) op de bank ;-P

 8. hehe mijn pctje staat ook benee
  en koelkast en alles by de hand

Roept u maar!

Post Navigation