Ik weet ook niet alles

Ik was er nou toch dus vroeg in de reformwinkel (heet dat nog steeds zo eigenlijk ? Nou ja, doet er ook niet toe, je snapt wat ik bedoel) aan de (overigens hele leuke/sympathieke) reform-meneer of ie toevallig ook gelatine had.

Bezorg ik die arme man haast een hartaanval. "Neuh, dat verkoop ik niet. Gelatine wordt gemaakt van huid en beenderen van koeien". Ik in een deuk daar, "nou dan geloof ik niet dat ik hier aan het goede adres ben". Hij kon er trouwens gelukkig ook om lachen. (vandaar dat ik ’t waarschijnlijk een leuke reform-meneer vind. Het was in ieder geval niet zo’n dooie geitewollensok).

Hoe dan ook: gelatine -> gedroogde beenderen. Dus euh Danny: mocht je vanavond weer es een zak winegums naar binnen willen prakken… dan weet je bij deze wat je zit te eten ;-).

gelatine

One Thought on “Ik weet ook niet alles

  1. ‘Arjen’ heet de reform-meneer, weet ik toevallig van mijn geitewollensokkenzus die daar bijna dagelijks haar geitewollensokkeninkopen doet. Geitenwollensokkenechtgenoot van zus zit daar zelfs gezellig op zaterdagmiddag aan de macrobiotische pils

Roept u maar!

Post Navigation