Ik. Kluns.

De hele dag had ik al zoiets van "wat zit die bh vreemd". Raar in mijn shirt. Je kent het misschien wel: dat je allemaal van die randen/naden/kreuken in je shirt ziet zitten.

Op de zaak heeft niemand er overigens iets over gezegd maar dat zegt niks. Vorige week ben ik 2 keer met een trui binnenstebuiten aan binnengelopen en geen hond die het opgevallen is.

Vanavond kwam ik erachter wat er met de bh aan de hand was… geen id hoe ik het heb gedaan vanmorgen maar het zou ermee te maken kunnen hebben dat ik vergeten was mijn wekker op zomertijd te zetten en ik me dus versliep… Tot overmaat van ramp moest ik natuurlijk precies vandaag om 08.15u in het ziekenhuis zijn (waar ik met een steunkous aan mijn been weer naar buiten ging).

Waar was ik? Oh ja… bh die raar zat, niet weten hoe ik  het gedaan heb en dat ik er vanavond achter kwam toen ik mijn shirt uittrok.
Hij zat dus als zo’n ding uit de pabo. Je kent ze misschien wel, een beugel, een klein stukje stof en daar hangen dan je borsten uit. Er is zelfs een officiele naam voor: "De kwartcup".
Zo zat het dus… maar dan minder erotisch omdat mijn bh niet bedoeld is om zo te dragen.

Kortom: ik liep vandaag rond met een beige steunkous en tieten die uit mijn bh hingen…. ik heb me nog nooit eerder zo sexy gevoeld. (NOT ;-))

Domme doos... Ik, niet zij ;-)

Update:

Photobucket vond mijn afbeelding waarschijnlijk te shockerend… beetje overdreven maar goed, om nu toch te laten zien wat ik bedoelde de afbeelding nogmaals maar nu met gecensureerde tepels. Eens zien of ze daar bij PB wel mee kunnen leven ;-).

" />

7 Thoughts on “Ik. Kluns.

 1. Wel een geil plaatje. Ben jij dat?

  ;-D

 2. Hoewel ik enigszins moeite heb met ’t woord ’tieten’.. Zooo ordinair.

 3. Ik heb uitgeblondeerd haar tot over mijn tepels en loop vrijwel dagelijks met veren om mijn nek dus dat moet ik wel zijn… dat of anders is t de dame van de pabo-link

 4. @Eamel:

  TIETEN! TIETEN! TIETEN! TIETEN! TIETEN! TIETEN! TIETEN! TIETEN! TIETEN! TIETEN! TIETEN! TIETEN! TIETEN! TIETEN! TIETEN!
  TIETEN! TIETEN! TIIIIIIEEEEETEN!

  Boeh! Eng hè?

  (Aansteller!)

 5. Echt genant wordt het pas als je datzelfde hebt met een strapless badpak. Ofzo.

 6. Wat was nu het probleem?

Roept u maar!

Post Navigation