Heus niet leuk

Wanneer je op driekwart van je week 6 P365 lay-out bent en Photoshop loopt vast

PhotoCrash

Inderdaad: ik was precies deze keer vergeten tussendoor op te slaan…

Het is overigens erg lastig zo nu en dan, de ene dag kan ik niet kiezen welke foto ik zal gebruiken en de volgende keer loop ik om 23.50u nog te bedenken wat ik op de foto moet zetten, maar uiteindelijk toch wel erg leuk.
Eigenlijk is het net een web-log, allemaal oninteressante dingen die je normaal gesproken allang weer vergeten zou zijn waar je nu toch foto’s van maakt en drie zinnen aan vuil maakt (ik geef toe, dat wijkt dan weer af van mijn log… daar red ik het meestal niet met drie zinnen).

Achteraf is het dan nog steeds oninteressant maar toch weer leuk om terug te zien/lezen.

Roept u maar!

Post Navigation