Het zal toch niet waar zijn

n82

Volgens mij wordt dit de eerste keer in 10 jaar tijd dat ik een nieuwe gsm mag uitzoeken en er niets is wat ik graag hebben wil. Mijn gsm heeft een camera met flits (maakt zelfs betere close-up foto’s dan m’n camera ;-)), is een mp3-speler,  heeft gps en wi-fi, ik kan er mee mailen en surfen, skypen, fringen, msn-en, mms-en, ik kan van die achterlijke barcodes scannen en verdomd: ook nog sms-en en zelfs bellen.

Tenzij er nog hele rare dingen gaan gebeuren denk ik dat ik het nog maar een jaartje met m’n N82 doe.

De wonderen zijn echt de wereld nog niet uit.

One Thought on “Het zal toch niet waar zijn

  1. Nooi tmeer naar gevraagt maar hoe is het eigenlijk afgelopen met je camera?
    Of moet ik de ;-)) achter het woord camera interpreteren als
    “Alles maakt betere close-up foto’s”?

Roept u maar!

Post Navigation