Het was te verwachten

Ilse neemt weblogdienst W.I.E. over

Ilse Media neemt het Nederlandse W.I.E., maker van software voor weblogs, over van Twansoft. Met de software kun je andere bezoekers van weblogs zien. Ilse bekijkt nog hoe het met een advertentiemodel geld kan verdienen met weblogs.

Bron

8 Thoughts on “Het was te verwachten

 1. Oei die laatste regel…. ;-S

 2. Als het ons geld gaat kosten om een weblog te hebben, dan kap ik er mee!!!

 3. @siS: zolang ze alleen geld verdienen aan adverteerders vind ik het niet zo erg. Ik zie alleen de bewegende, knipperende irritante banners al komen en dan geloof ik dat ik toch ook es elders ga kijken

 4. Ik zei toch, nieuw kolommetje boven die met de” –….–” met daarin een klein meisje met oranje haar en 2 staartjes

 5. Ik vind het kleinschalige niet erg, ook niet dat kleine meisje met dat oranje haar (Xaaaahaaan, ORANJE!!!), maar voorzie ook troubles en een verloedering, zonder zelf te pretenderen beter te zijn…

  Niet voor niks stampt iedereen tegenwoordig zijn eigen log uit de grond…

 6. Het W.I.E.-systeem is een geweldig systeem!
  Ik hoop echt dat er geen reclame bijkomt ..

 7. Weet iemand ook of we ongevraagd vanaf 1 juli banners boven onze log krijgen???

  Ooit (vroeger) hadden we onderaan de pagina’s banners staan van het een en ander.
  Kan me alleen niet meer precies herinneren of dat alleen op de portal was of ook op de logs.

  Als die banners er komen wil ik ze onderin hebben geloof ik…. Anders ben ik ook vertrokken.

 8. Geen id… dit is het enige wat ik erover gelezen heb. Verder “hoor” ik er weinig/niks over.

Roept u maar!

Post Navigation